Την λύπη και την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό εκφράζουν πρεσβείες και ξένοι ηγέτες

Την λύπη και την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό εκφράζουν πρεσβείες και ξένοι ηγέτες Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
2

Την λύπη και την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό εκφράζουν πρεσβείες ευρωπαϊκών χωρών και ξένοι ηγέτες για τους νεκρούς από τις χθεσινές φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια ζωών» γράφει σε ανάρτηση στο Twitter η πρεσβεία της Σουηδίας στην Ελλάδα. Στην ίδια ανάρτηση εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήριά για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αττική και επισημαίνει ότι η αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι κρίσιμη σε αυτές τις περιστάσεις.

Την αλληλεγγύη της προς τον ελληνικό λαό και τις αρχές σε αυτή τη δύσκολη εποχή και τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων, εκφράζει και η πρεσβεία του Καναδά στην Ελλάδα.

«Βαθύτατα λυπημένοι από τις απώλειες ζωών στις πυρκαγιές στην Αττική. Εκφράζουμε την πλήρη αλληλεγγύη μας προς τον ελληνικό λαό και τις αρχές σε αυτή τη δύσκολη ώρα και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στις οικογένειες και τους αγαπημένους των πληγέντων» γράφει σε ανάρτησή της στο Twitter.

Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα στον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Ο πόνος των πληγέντων μάς αγγίζει όλους», ανέφερε η Μέρκελ, ενώ πρόσφερε και τη βοήθεια της Γερμανίας στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, με μήνυμά του στα social media και ο Σκοπιανός πρωθυπουργός εκφράζει την θλίψη του.

«Οι πολίτες μας με μεγάλη θλίψη ενημερώθηκαν για τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, γύρω από την Αθήνα» γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ και επισημαίνει: «Εκφράζουμε τη συμπάθειά μας στον φίλο ελληνικό λαό και τα βαθιά μας συλλυπητήρια για τις χαμένες ζωές ολόκληρων οικογενειών που σε αυτή την τρομερή τραγωδία έχασαν τους αγαπημένους τους και τους φίλους τους».

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, στεκόμαστε δίπλα στον καλό γείτονά μας, την Ελλάδα και εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας για τις οικογένειες των θυμάτων» γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών, Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Επίσης, ο κ. Μπουσάτι εκφράζει την ελπίδα για γρήγορη αποκατάσταση αυτών που επλήγησαν και στέλνει το μήνυμα ότι η Ελλάδα μπορεί να βασιστεί στην Αλβανία για βοήθεια και υποστήριξη με κάθε δυνατό τρόπο.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια