ΥΛΙΚΑ
- 5 κοτσάνια αγκινάρας
- Κορν φλάουερ
- Ελαιόλαδο για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Περνάμε τα κοτσάνια της αγκινάρας από το μαντολίνο κατά μήκος και σταματάμε στο κέντρο.
- Βάζουμε τα λεπτοκομμένα κοτσάνια σε νερό για 5 λεπτά μέχρι να κατσαρώσουν.
- Σε μπολ ρίχνουμε κορν φλάουερ και πανάρουμε τα κοτσάνια.
- Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά τηγανίζουμε τα κοτσάνια για 4 λεπτά.
- Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με μαγιονέζα με λεμόνι και άνηθο.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο Sense Fine Dining restaurant.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα