Oι δίδυμες Olsen σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη στην Wall Street Journal

Oι δίδυμες Olsen σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη στην Wall Street Journal Facebook Twitter
1

Η Mary-Kate και η Ashley Olsen μπορεί να φαίνονται σχεδόν πανομοιότυπες και να διοικούν μια εξαιρετικά επιτυχημένη αυτοκρατορία μόδας μαζί - αλλά ζουν διαφορετικές ζωές που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε ξεχωριστά μονοπάτια στο εγγύς μέλλον.

Σπανίως δίνουν συνεντεύξεις, αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, εκτός αν είναι κάποιο σημαντικό κόκκινο χαλί, και για κάποιο - όχι προφανή- λόγο έχουν καταφέρει να παραμένουν δύο πρόσωπα που συγκεντρώνουν τεράστιο ενδιαφέρον στις ΗΠΑ και όχι μόνο.

Οι δίδυμες του «Full House» φωτογραφήθηκαν μαζί για την Wall Street Journal και έδωσαν μια σπάνια κοινή συνέντευξη.

Οι 32χρονες μιλούν κυρίως για τη σχέση τους ως αδελφές και ως συνεργάτιδες ενώ ετοιμάζουν την κυκλοφορία της πρώτης γραμμής τους για άνδρες από την πολυτελή μάρκα μόδας «The Row».

«Κάνουμε τα πάντα μαζί», δήλωσε η Ashley. «Βγήκαμε από τη μήτρα και από τότε συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε η Mary-Kate μιλώντας για την επαγγελματική τους πορεία 

Oι δίδυμες Olsen σε μια σπάνια κοινή συνέντευξη στην Wall Street Journal Facebook Twitter

Οι αδελφές περιέγραψαν επίσης τη σχέση τους ως «ένα γάμο και μια εταιρική σχέση». Όπως και τα περισσότερα μακροχρόνια ζευγάρια, είχαν σκαμπανεβάσματα, άλλα λένε πως μαθαίνουν να επικοινωνούν,

Και ενώ πολλοί πιστεύουν πως είναι αχώριστες και στην προσωπική τους ζωή, στην πραγματικότητα έχουν πολύ διαφορετικές ζωές που δυνητικά πρόκειται να αποκλίνουν ακόμα περισσότερο. Προς το παρόν, και οι δύο ζουν στη Νέα Υόρκη, με την Mary-Kate να επενδύει στη διαμονή τους εκεί, αλλά η Ashley σκέφτεται να γυρίσει πίσω στο Λος Άντζελες.

Αλλά η προσέγγισή τους για τις επιχειρήσεις και τη μόδα τελικά τις κρατάει δεμένες μεταξύ τους, σύμφωνα με την WSJ.

«Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο μεγαλώσαμε... απλά δεν μας αρέσει να μιλάμε για τον εαυτό μας ή να μιλάμε για το τι κάνουμε ... Δεν είναι πραγματικά η προσέγγισή μας», λένε εξηγώντας γιατί σπάνια μιλάνε στον Τύπο.

Η νέα συλλογή για άντρες είναι μάλλον μια καλή αφορμή καθώς ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τη Vogue, περιλαμβάνει τζιν, πλεκτά και κοστούμια. Οι τιμές πάντως δεν είναι καθόλου προσιτές καθώς τα φτηνότερα ρούχα της συλλογής είναι 3.950 δολάρια και τα ακριβότερα στα 7.850 δολάρια.

Το brand «Row» ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2006 και είναι πάντα στη λίστα με τις high end ετικέτες στα περιοδικά μόδας.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Αρχαιολογία & Ιστορία / Κωνσταντινούπολη: Βυζαντινός αμφορέας ηλικίας 1.100 ετών ανακαλύφθηκε στο λιμάνι του αρχαίου Ακρίτα

Οι δύο λαβές του αμφορέα που ανακαλύφθηκε στα ανατολικά της Κωνσταντινούπολης βρέθηκαν ανέπαφες, ενώ το σώμα ήταν καλυμμένο από θαλάσσιους οργανισμούς
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ