Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στο Λαφαζάνη: Αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις για την πολιτική του δράση

Στήριξη ΣΥΡΙΖΑ στο Λαφαζάνη: Αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις για την πολιτική του δράση Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
2

Την στήριξή του προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη με αφορμή την κλήση του στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ. 

«Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων», τονίζεται στην ανακοίνωσή.

«Η κλήση του γραμματέα της ΛΑΕ Π. Λαφαζάνη για παροχή εξηγήσεων στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις. Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης κλήθηκε σε απολογία καθώς κατηγορείται μεταξύ άλλων για οπλοφορία, οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί κροτίδων και πυροτεχνημάτων.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης κλήθηκε από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής και ειδικότερα από το «Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος», στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Όπως είχε αναφέρει πριν από μερικές ημέρες, σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Λαφαζάνης, η κλήση του σε απολογία αφορούσε «κατηγορίες που συνδέονται με το μισό σχεδόν ποινικό κώδικα ακόμα και κατηγορίες που αφορούν οπλοφορία, οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί κροτίδων και πυροτεχνημάτων σχετικά με την δράση μου ενάντια στους πλειστηριασμούς και για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας και της λαϊκής περιουσίας».

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Ο Λαφαζάνης κατηγορείται - μεταξύ άλλων - για οπλοφορία, οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί κροτίδων και πυροτεχνημάτων, δεν κατηγορείται για τι πολιτικές του θέσεις.Και οι Συριζαίοι δεν θα κατηγορηθούν για τα ψέματα και τις μπαρούφες τους, θα υπάρχει συγκεκριμένο κατηγορητήριο. ====================
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι ενέργησε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας,Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς το γνωρίζει αυτό.Συνεπώς, ο ΣΥΡΙΖΑ "κρίνει" και "παρεμβαίνει" στο εισαγγελικό έργο.Αυτό το συνηθίσαμε πια επί ΣΥΡΙΖΑ, σε βαθμό που έχει τρωθεί πια πολύ το κύρος και η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ώστε, να γίνεται η τελευταία "πιόνι" στο πολιτικό παιχνίδι ένθεν κακείθεν, χωρίς ούτε καν ίχνος οποιασδήποτε αναστολής.Άλλο ένα αρνητικό κατάλοιπο που θα θυμόμαστε από τον ΣΥΡΙΖΑ.