ΥΛΙΚΑ
- 10 παντζάρια (βολβοί)
- 250 γρ. κατσικίσιο τυρί
- 1 φλιτζ. φιστίκια Αιγίνης καβουρντισμένα
- Λίγα φύλλα ρόκας
- Ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. πετιμέζι
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τυλίγουμε τα ακαθάριστα παντζάρια σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς 1,5 ώρα, μέχρι να μαλακώσουν.
- Τα ξεφλουδίζουμε, κόβουμε σε λεπτές ροδέλες και τα αλατίζουμε.
- Σε πιατέλα στρώνουμε τα παντζάρια, τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο, πετιμέζι, καβουρντισμένα φιστίκια και κατσικίσιο τυρί σε φέτες.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο Wine Library του GB Corner.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα