ΥΛΙΚΑ
- 100 γρ. βούτυρο φρέσκο
- 1 κούπα χυμός πορτοκάλι
- 1 κούπα χυμός λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι
- 3 κ.σ. γκρανόλα (έτοιμη από σούπερ-μάρκετ)
- Λίγο μέλι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο τις γλυκοπατάτες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς για 1,5 ώρα.
- Ξεφλουδίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις χτυπάμε στο μούλτι με βούτυρο, χυμό πορτοκάλι και λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με γκρανόλα και μέλι.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο Wine Library του GB Corner.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα