ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. βούτυρο φρέσκο
  • 1 κούπα χυμός πορτοκάλι
  • 1 κούπα χυμός λεμόνι
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 3 κ.σ. γκρανόλα (έτοιμη από σούπερ-μάρκετ)
  • Λίγο μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο τις γλυκοπατάτες και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160-170 βαθμούς για 1,5 ώρα.
  2. Ξεφλουδίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις χτυπάμε στο μούλτι με βούτυρο, χυμό πορτοκάλι και λεμόνι, αλάτι και πιπέρι.
  3. Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με γκρανόλα και μέλι.


Η συνταγή δημιουργήθηκε στο Wine Library του GB Corner.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα