ΥΛΙΚΑ
- 500 γραμμάρια ντομάτες ή ντοματίνια
- 1 μεγάλο αγγούρι
- 2 πράσινα κρεμμύδια
- Μαϊντανός ψιλοκομμένος
- Δυόσμος ψιλοκομμένος
- 2 φύλλα μαρούλι ψιλοκομμένο
- 5 ραπανάκια σε λεπτές φέτες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους μετρίου μεγέθους και αφού αφαιρέσουμε τα σπόρια από το αγγούρι το κόβουμε επίσης σε κύβους σε μέγεθος ανάλογο με αυτό της ντομάτας.
- Στη συνέχεια κόβουμε και το πράσινο κρεμμύδι σε φέτες μικρού μεγέθους και μεταφέρουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
- 1 κ.γ. σουμάκ
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κ.γ. λευκό ξίδι
- Χυμός από 1/2 λεμόνι
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπλέντερ και το προσθέτουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Sea Spice στη Γλυφάδα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα