22.3.2024 Γεύση Ο σωστός μπακαλιάρος με σκορδαλιά: Πού να ψωνίσετε, πώς να τον φτιάξετε, πού τον κάνουν τέλειο έξω Ελένη Ψυχούλη 22.3.2024 Χρήσιμα tips για το πιάτο - πρωταγωνιστή της 25ης Μαρτίου, είτε μείνετε σπίτι είτε σκοπεύετε να την περάσετε έξω. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
23.4.2022 Γεύση Οργανώνοντας το τέλειο Πάσχα, στην πόλη ή την εξοχή Ελένη Ψυχούλη 23.4.2022 Οι κακοτοπιές που πρέπει να αποφύγεις για να μη σου βγει ξινός ο οβελίας. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
1.3.2022 Η Πείνα Τι εννοείς όταν λες «μαμαδίστικο φαγητό»; Ελένη Ψυχούλη 1.3.2022 Η Ελένη Ψυχούλη επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει, παρέα με τον Μάκη Γαζή, casting director και εραστή της κουζίνας της μαμάς, όσα κρύβονται πίσω από μια έκφραση που τόσο συχνά χρησιμοποιούμε τελευταία για να χαρακτηρίσουμε το φαγητό ενός εστιατορίου. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
22.2.2022 Η Πείνα Σουβλάκι: Το γαστρονομικό σύμβολο της Αθήνας Ελένη Ψυχούλη 22.2.2022 Τρώγοντας ένα επικό τυλιχτό από τον Κώστα, η Ελένη Ψυχούλη ξετυλίγει με τον Τάσο Μπρεκουλάκη τις σελίδες του βιβλίου που έγραψε για το σουβλάκι μαζί με τη Μαρίνα Πετρίδου ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
7.2.2022 Η Πείνα Ο δημοσιογράφος γεύσης και τα βάσανά του Ελένη Ψυχούλη 7.2.2022 Η Ελένη Ψυχούλη μας πάει μια «βόλτα» πίσω από τις σελίδες, στα παρασκήνια της κριτικής των εστιατορίων. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
30.1.2022 Η Πείνα Ξεφυλλίζοντας το πρώτο βιβλίο μαγειρικής που τυπώθηκε στην Ελλάδα Ελένη Ψυχούλη 30.1.2022 Το 1828 τυπώνεται στην Ερμούπολη το πρώτο μεταφρασμένο βιβλίο μαγειρικής «εκ του ιταλικού». Η Ελένη Ψυχούλη μαζί με τη φιλόλογο Άννα Φλωροπούλου προσπαθούν να το αποκωδικοποιήσουν και στο τέλος να ετοιμάσουν μια πανεύκολη συνταγή μέσα από αυτό. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
25.1.2022 Η Πείνα Τα μυστικά των τσιπουράδικων του Βόλου Ελένη Ψυχούλη 25.1.2022 Η Ελένη Ψυχούλη παρέα με τον αδελφό της, Αλέξανδρο Ψυχούλη, μας λύνουν όλες τις απορίες για το βολιώτικο τσιπουράδικο. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
17.1.2022 Η Πείνα Ο vegan ήχος Ελένη Ψυχούλη 17.1.2022 O vegan μουσικός Χάρης Ζαχαρόπουλος μιλά στην Ελένη Ψυχούλη για τη μεγαλύτερη παγκόσμια τάση στο φαγητό. Γιατί ο βιγκανισμός δεν υπάρχει μόνον στο πιάτο. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
7.1.2022 Η Πείνα From farm to table: Μια τάση που απασχολεί τη νέα γαστρονομία Ελένη Ψυχούλη 7.1.2022 H Ελένη Ψυχούλη συζητά με την Two Minutes Angie, κατά κόσμον Άντζελα Καλογεροπούλου, για το μέλλον της τροφής και του πλανήτη. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
27.12.2021 Η Πείνα Πώς θα ανοίξουμε το σπίτι μας στις γιορτές, χωρίς κόπο και με έξυπνα κόλπα Ελένη Ψυχούλη 27.12.2021 Η Ελένη Ψυχούλη μαζί με την δημοσιογράφο και συγγραφέα Αγάπη Μαργετίδη ξέρουν τι θα κάνουμε φέτος τις γιορτές και μας καθοδηγούν, βήμα-βήμα, για να οργανώσουμε τα πιο αξέχαστα καλέσματα ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
22.12.2021 Η Πείνα Μαζεύοντας άγρια χόρτα στο χωριό μου στο Πήλιο Ελένη Ψυχούλη 22.12.2021 Η Ελένη Ψυχούλη συναντά την Κατερίνα, μια παιδική της φίλη στο χωριό, που ξέρει να ξεχωρίζει όλα τα χορταράκια του αγρού. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
15.12.2021 Η Πείνα Πώς να τραβάτε τις πιο ορεκτικές φωτογραφίες φαγητού: Συμβουλές από την Αντωνία Κατή Ελένη Ψυχούλη 15.12.2021 H φωτογράφος γεύσης και στυλίστρια Αντωνία Κατή μοιράζεται με την Ελένη Ψυχούλη όλα τα μυστικά που θα σας φέρουν περισσότερα likes στις αναρτήσεις φαγητού. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
8.12.2021 Η Πείνα Με τον Ανδρέα Λαγό για ό,τι μοναδικό και σπάνιο παράγει η Ελλάδα Ελένη Ψυχούλη 8.12.2021 Ο Ανδρέας Λαγός, nomad chef προσηλωμένος σε ό,τι μοναδικό και σπάνιο παράγει η Ελλάδα, ξετυλίγει στην Ελένη Ψυχούλη το κουβάρι μιας αγάπης που έρχεται από μακριά. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
1.12.2021 Η Πείνα Ιάκωβος Απέργης: Το νοσοκομειακό φαγητό του μέλλοντος θα είναι «γκουρμέ» Ελένη Ψυχούλη 1.12.2021 Ο σεφ Ιάκωβος Απέργης εξηγεί στην Ελένη Ψυχούλη γιατί αισιοδοξεί ότι το φαγητό των νοσοκομείων μπορεί να γίνει πιο νόστιμο. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
24.11.2021 Η Πείνα Η πρεμιέρα της Ελένης Ψυχούλη στα podcasts της LiFO με τον Ηλία Μαμαλάκη Ελένη Ψυχούλη 24.11.2021 Μια νέα σειρά podcasts με την Ελένη Ψυχούλη. Στο στούντιο της LiFO, στις κουζίνες της επαρχίας, από το δικό της σπίτι στον Βόλο, πότε μόνη πότε με καλεσμένους, η αγαπημένη δημοσιογράφος θα καταγράψει το δικό της ταξίδι στις γεύσεις των Ελλήνων. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
11.11.2021 Ηχητικά Άρθρα Κάθε εστιατόριο έχει κάτι το μεταφυσικό, που οι κριτικοί γεύσης συχνά αγνοούν Ελένη Ψυχούλη 11.11.2021 H Ελένη Ψυχούλη υποστηρίζει ότι κάθε εστιατόριο είναι πρωτίστως μια ιστορία ανθρώπων –ιδιοκτητών, μαγείρων και σερβιτόρων– και πως για να μεταφέρεις σωστά μια άποψη πρέπει να έχεις πάει πολλές φορές και για πολύ χρόνο σε ένα μαγαζί. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
21.1.2021 Τότε που βγαίναμε - Ε. Ψυχούλη Επιστροφή στην ανυπέρβλητη φάση του Bee Ελένη Ψυχούλη 21.1.2021 Η Ελένη Ψυχούλη θυμάται το εμβληματικό μαγαζί στου Ψυρρή, όπου για μερικά χρόνια διασκέδαζαν ανέμελα οι πάντες. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
5.1.2020 Γεύση Ο χανιώτικος λουκουμάς του Κτιστάκη έχει άλλη γοητεία Ελένη Ψυχούλη 5.1.2020 Ο εσωστρεφής, αυτός που κρατά κρυμμένο στην καρδιά το μυστικό της νοστιμιάς του ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
30.3.2019 Γεύση Μας πήραν στο μεζέ! Ελένη Ψυχούλη 30.3.2019 Το finger food των Ελλήνων είναι ο μεζές. Αυτές τις μέρες έχει την τιμητική του. Η Ελένη Ψυχούλη τον υμνεί με συγκρατημένο πάθος. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ
18.12.2018 Γεύση Oι πιο δοκιμασμένες συνταγές για τα top γλυκά των γιορτών Ελένη Ψυχούλη 18.12.2018 Ο κουραμπιές και το μελομακάρονο χωρίς μυστικά και με το πιστοποιητικό της απόλυτης επιτυχίας ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΥΛΗ