Η πρόβλεψη του Μητσοτάκη για την αγωνιστική χρονιά του Τσιτσιπά

Η πρόβλεψη του Μητσοτάκη για την αγωνιστική χρονιά του Τσιτσιπά Facebook Twitter
EPA
1

Πρόβλεψη για την πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή χρονιά έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής σε  σε ζωντανή σύνδεση με τον διευθυντή σύνταξης του περιοδικού Economist με θέμα «Ο κόσμος του 2019».

Αφού πρώτα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στα πολιτικά ζητήματα, όπως η Συμφωνία των Πρεσπών και οι εκλογές, στο τέλος ο Ντάνιελ Φράνκλιν του ζήτησε να κάνει μία πρόβλεψη για το έτος.

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κερδίσει κάποιο από τα τέσσερα τουρνουά του γκραν σλαμ μέσα στο 2019.

Η συγκεκριμένη στιχομυθία βρίσκεται στο τελευταίο λεπτό του βίντεο:

Αθλητισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο φθόνος των Συριζαίων για τον Τσιτσιπά είναι τόσο αστείος, που οι φάπες στο διαδίκτυο πέφτουν βροχή....- Ο Τσιτσιπάς μου θυμίζει κάτι βλαμμένα στο Λύκειο που όλοι πηγαίναμε παρέα για καφέ στο κέντρο (Εξάρχεια κλπ) κι αυτός πήγαινε Χαλάνδρι με κάτι φίλους του εκτός σχολείου ντυμένος σαν χλεχλές.- Η διαφορά είναι ότι εσύ συνεχίζεις να πίνεις φραπόγαλα στο Διπλο ζητώντας εικοσάρι από τη γιαγιά και ο άλλος είναι στην Αυστραλία νικάει το Φεντερερ και βγάζει 500,000 σε μια μέρα. Μπράβο τσακάλι.=======================