Άγριο έγκλημα σοκάρει τον Πειραιά- Τον κατακρεούργησε και του έβαλε μανταλάκια στο στόμα

Άγριο έγκλημα σοκάρει τον Πειραιά- Τον κατακρεούργησε και του έβαλε μανταλάκια στο στόμα Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου
0

Νεκρός από πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι βρέθηκε ένας 78χρονος άνδρας σε διαμέρισμα στον Πειραιά.

Ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Σαχτούρη στον Πειραιά το πρωί της Τετάρτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες του koinoniki, το θύμα καλούσε σε βοήθεια και καθώς οι γείτονες άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν την Άμεσο Δράση.


Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο έγκλημα με τον ηλικιωμένο να κείτεται νεκρός στο μπαλκόνι μέσα σε μία λίμνη αίματος.


Στο διαμέρισμα βρισκόταν μία γυναίκα, με καταγωγή από τη Χιλή, την οποία φιλοξενούσε ο 78χρονος και η οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.


Η γυναίκα σύμφωνα με τις περιγραφές περιφερόταν στο χώρο, χωρίς να έχει συναίσθηση της κατάστασης ενώ είπαν ότι άπλωνε τα ματωμένα ρούχα του θύματος στο μπαλκόνι για να στεγνώσουν.


Η δολοφόνος και το θύμα φαίνεται αρχικά να διαπληκτίστηκαν στο σαλόνι του διαμερίσματος όπου ο 78χρονος φέρεται να δέχτηκε την πρώτη μαχαιριά.

Ο ηλικιωμένος προσπάθησε να διαφύγει κατευθυνόμενος προς το υπνοδωμάτιο και το λουτρό. Η αλλοδαπή συνέχιζε να τον μαχαιρώνει σε όλη τη διαδρομή. Τα μαχαιρώματα ήταν τόσο δυνατά με αποτέλεσμα να σπάσει πάνω στο κορμί του η λαβή του μαχαιριού.

Ο 78χρονος, βρέθηκε στο χώρο του μπαλκονιού, καθώς,  πιθανά να κατευθύνθηκε εκεί για να ζητήσει βοήθεια. Πάνω στο πτώμα του ήταν καρφωμένο το μαχαίρι ενώ έφερε τραύμα και από μια σπασμένη γλάστρα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον ηλικιωμένο άνδρα με γυμνό με ένα σεντόνι να τον σκεπάζει και μανταλάκια στο στόμα.


Μετά τη σύλληψή της η δολοφόνος ομολόγησε το έγκλημα στον αναπληρωτή Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM