Κρήτη: Ουρές χιλιομέτρων από το χαλάζι στην εθνική οδό

Κρήτη: Ουρές χιλιομέτρων από το χαλάζι στην εθνική οδό Facebook Twitter
0

Ουρές χιλιομέτρων, σχηματίστηκαν, λίγο μετά τις 9μμ στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στην Κρήτη, εξαιτίας της σφοδρότατης χαλαζόπτωσης.

Αν και το χαλάζι έπεσε μόλις για λίγα λεπτά, το ύψος του στο Φόδελε ξεπέρασε τους 15 πόντους, όπως φαίνεται άλλωστε και στις φωτογραφίες που μεταδίδει το cretapost.gr

Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί με δύο περιπολικά της τροχαίας προσπαθώντας να ρυθμίσουν το κυκλοφοριακό χάος. Ανάμεσα στα οχήματα που εγκλωβίστηκαν ήταν και ένα πούλμαν με μικρά παιδιά. 

Κρήτη: Ουρές χιλιομέτρων από το χαλάζι στην εθνική οδό Facebook Twitter

Πτώση βράχου σε διερχόμενο αυτοκίνητο

Στο ύψος των Σισών, σημειώθηκε κατολίσθηση εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων, με αποτέλεσμα ένας βράχος να πέσει πάνω σε διερχόμενο όχημα. Κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε αλλά προκλήθηκαν υλικές ζημιές. 

Υπάλληλοι της περιφέρειας κατέφτασαν στο σημείο και απομάκρυναν τις πέτρες και τις λάσπες από το οδόστρωμα.

Ο περιφερειακός διοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας στην Κρήτη, Νίκος Λαγουδάκης, συμβουλεύει τους οδηγούς του νησιού να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Μιλώντας στο cretapost, ο κ. Λαγουδάκης ζήτησε από τους οδηγούς να σταθμεύουν τα οχήματά τους σε ασφαλή σημεία, όταν έρχονται αντιμέτωποι με έντονα καιρικά φαινόμενα, έως ότου μετριαστεί η έντασή τους. 

«Δεν αξίζει να ρισκάρουμε τη ζωή μας για λίγα λεπτά» είπε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM