Πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής για πρώτη φορά στις Βερσαλλίες

Πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής για πρώτη φορά στις Βερσαλλίες Facebook Twitter
0

Σε νέα τροχιά φαίνεται πως έχει μπει ένα από τα διασημότερα και πιο ιστορικά αξιοθέατα της Γαλλίας, το Παλάτι των Βερσαλλιών, που το καλοκαίρι θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής.

Το Παλάτι των Βερσαλλιών στεγάζει μερικά από τα σημαντικότερα έργα σύγχρονης τέχνης, έχοντας φιλοξενήσει μεταξύ άλλων εκθέσεις των Anish Kapoor, Olafur Eliasson και πιο πρόσφατα του Hiroshi Sugimoto. 

Και τώρα στις 8 Ιουνίου 2019 διοργανώνεται στις αυλές του ένα μεγάλο πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής, όπου πρόκειται να παίξουν οι Breakbot x Irfane, Busy P, Myd και So Me- τέσσερις από τους μεγαλύτερους DJs της Ed Banger Records.

Τα εισιτήρια για το πάρτι «Versailles Électro», που θα διαρκέσει από τις 8.30 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα, ξεκινούν από 22 ευρώ και η προπώληση έχει ήδη αρχίσει. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM