Τραυματισμός αστυνομικού μετά από συμπλοκή στο Ηράκλειο

Τραυματισμός αστυνομικού μετά από συμπλοκή στο Ηράκλειο Facebook Twitter
0

Τον τραυματισμό ενός αστυνομικού στο κεφάλι είχε ως αποτέλεσμα η επεισοδιακή συμπλοκή το βράδυ της Παρασκευής στο Ηράκλειο της Κρήτης.


Σύμφωνα με το neakriti, στις 4: 30 ξημερώματα αστυνομικοί κλήθηκαν για έναν νεαρό ο οποίος ήταν αναίσθητος στην οδό Θεοτοκοπούλου κοντά στο κτίριο του «Ευαγγελισμού» στο κέντρο του Ηρακλείου.

Όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σημείο δέχτηκαν επίθεση με πέτρες από νεαρούς με αποτέλεσμα να σπάσει το πίσω παρμπρίζ του περιπολικού.


Ακολούθησε συμπλοκή ενώ οι πέτρες «βρήκαν» στο κεφάλι τον αστυνομικό ο οποίος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος για ράμματα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Έπειτα από το συμβάν ακολούθησαν προσαγωγές.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM