Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αυστρία πέταξε φαγητό στα κεφάλια πελατών

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αυστρία πέταξε φαγητό στα κεφάλια πελατών Facebook Twitter
0

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο απασχολεί τα αυστριακά μμε καθώς δύο πελάτες που παραπονέθηκαν ότι είχαν σερβιριστεί λάθος πιάτο, δέχθηκαν φαγητό στα κεφάλια τους από τον ιδιοκτήτη.

Η αστυνομία της Αυστρίας λέει πως το παράπονο κατέληξε σε βίαιο επεισόδιο.

Οι τουρίστες συνήθως πηγαίνουν στο Bad Schallerbach για τους όμορφους περιπάτους και την ησυχία.

Αλλά την Τετάρτη το βράδυ, δύο άτομα που δειπνούσαν σε έναν ξενώνα εκεί, έφυγαν με μώλωπες.

Η αστυνομία λέει ότι ο ιδιοκτήτης εστιατορίου, 56 ετών, απάντησε στην καταγγελία τους, ρίχνοντας το φαγητό στα πρόσωπά τους.

«Δεν έχω βιώσει τίποτα σαν αυτό», γράφει ένα από τα δύο θύματά του προσθέτοντας ότι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου φαινόταν μεθυσμένος.

Ενώ τους επιτέθηκε, ένας από αυτούς προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία και τότε ο επιχειρηματίας χειροδίκησε εναντίον του.

Οι δύο πελάτες βγήκαν στο δρόμο προτρέποντας μια τετραμελή οικογένεια στο εστιατόριο να φύγει μαζί τους.


Σύμφωνα με μια έκθεση της αστυνομίας, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου βγήκε και τους κυνήγησε. Ακόμη και όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο δεν ηρεμούσε και συνέχισε να είναι βίαιος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των αυστριακών μέσων ενημέρωσης, ο ξενώνας όπου συνέβη το επεισόδιο είναι γνωστός για το «καλό, σπιτικό φαγητό» και είναι δημοφιλής στους πεζοπόρους, τους ποδηλάτες και άλλους ταξιδιώτες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Διεθνή / ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Οι δικαστές δήλωσαν ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα για να συνεχιστούν οι απελάσεις οποιωνδήποτε φερόμενων μελών συμμοριών της Βενεζουέλας στο Τέξας βάσει του νόμου περί αλλοδαπών εχθρών
LIFO NEWSROOM
Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM