Μαξίμου για συνέντευξη Μαρινάκη: Ως αρχηγός κόμματος δικαιούται και διακαναλική

Μαξίμου για συνέντευξη Μαρινάκη: Ως αρχηγός κόμματος δικαιούται και διακαναλική Facebook Twitter
Μαξίμου: «Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις»
0

Με μία σκληρή ανακοίνωσή του, το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζει τη χθεσινή συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Alpha, αφήνοντας σαφείς αιχμές για τη σχέση του εφοπλιστή με τη Νέα Δημοκρατία. 

«Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου δικαιούται και διακαναλική» σημειώνει σκωπτικά το Μέγαρο Μαξίμου. «Όσο ο διωκόμενος για εμπορία ναρκωτικών κ. Μαρινάκης βλέπει ότι πόνταρε σε κουτσό άλογο μήπως και καθαρίσει τις εκκρεμότητές του, τόσο αγχώνεται και βγαίνει από την κουρτίνα για να δώσει συνεντεύξεις», προσθέτει.

Η κυβέρνηση λέει για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι στην «αμιγώς πολιτική συνέντευξη (...) μηρύκασε όσες ανοησίες είχε συλλαβίσει και πριν από έναν μήνα. Ευτυχώς, όμως, μας πληροφόρησε ότι οι ιστορικές εφημερίδες που αγόρασε για να τις κάνει φερέφωνο της Ν.Δ. στηρίζουν την κεντροαριστερά και ότι ο ίδιος είναι Ποτάμι. Εμείς πάντως θα τον ενθαρρύνουμε να δώσει κι άλλες συνεντεύξεις πριν τις εκλογές. Ως αρχηγός κόμματος εξάλλου δικαιούται και διακαναλική. Γιατί όσο βγαίνει τόσο καταλαβαίνει ο κόσμος πως η οικογένεια Μητσοτάκη στηρίζει και στηρίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα».

Μαρινάκης: Ο Τσίπρας είπε 5 εκατομμύρια ψέμματα

Στη χθεσινή συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατηγόρησε προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα ότι «είπε 5 εκατομμύρια ψέματα και έχει διαπράξει 3 εκατομμύρια εγκλήματα και παραμένει πρωθυπουργός». «Στην αρχή τον πίστεψα» είπε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές είχε ψηφίσει «Ποτάμι» και είχε στηρίξει την Ρένα Δούρου στην περιφέρεια Αττικής. 

«Δεν μπορώ να πω ότι ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πίστευα ότι κάτι μπορώ να κάνω γι' αυτόν τον τόπο» ανέφερε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά. Όπως είπε, είχε πιστέψει σε «κάτι διαφορετικό, κάτι πιο δημοκρατικό, κάτι ίσως καλύτερο» αλλά κατά τον ίδιο, «δυστυχώς, αυτό που έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι ακριβώς το αντίθετο και πολύ χειρότερο».

«Ο Παππάς μου έστειλε τον Καλογρίτσα»

Ο κ. Μαρινάκης ισχυρίστηκε ότι υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς ήταν εκείνος που του έστειλε τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα, ώστε ο εφοπλιστής να του δανείσει τα χρήματα με τα οποία θα έπαιρνε την τηλεοπτική άδεια. Υποστήριξε δε ότι κυβερνητικοί παράγοντες «είχαν στόχο ζωής να κλείσουν το Mega» και στράφηκαν εναντίον του όταν δεν δέχθηκε να διορίσει στα μέσα που αγόρασε – «Το Βήμα και «Τα Νέα» - διευθύνσεις της αρεσκείας των κυβερνητικών ώστε να τα ελέγχουν «όπως γίνεται με άλλες επτά εφημερίδες που είναι στον έλεγχο τους».

Ερωτηθείς για την υπόθεση «Noor 1», χαρακτήρισε την εμπλοκή του «στημένη σκευωρία από ανθρώπους» που ήθελαν να του κάνουν κακό «και να φτιάξουν ατζέντα που χρησιμοποιούν σήμερα». Μάλιστα ο ίδιος διαμηνύει πως θα κάνει τα πάντα ώστε να μην μείνουν ατιμώρητοι όσοι τον ενέπλεξαν. «Με το χέρι στην καρδιά, οι ρίζες μου είναι από την Κρήτη και από τον Πόντο και δεν έχω μάθει με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι. Όλοι αυτοί -υπάρχουν και πολιτικοί, οι οποίοι έχουν ανάμειξη σε αυτή την ιστορία- θα πληρώσουν ένα πολύ ακριβό τίμημα στα χρόνια που έρχονται. Για να μη βγουν αύριο και πουν "απειλή". Είναι μια υπόσχεση».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM