Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε τράπεζα στον Νέο Κόσμο

Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε τράπεζα στον Νέο Κόσμο Facebook Twitter
0

Με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση σε υποκατάστημα τράπεζας σήμερα τα ξημερώματα στον Νέο Κόσμο, κοντά στη Λεωφόρο Συγγρού. 

Η επίθεση έγινε περίπου στις 5 το πρωί από αγνώστους που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους και χρησιμοποίησαν βαριοπούλες και σφυριά. Κατέστρεψαν τις τζαμαρίες του καταστήματος ενώ προκάλεσαν και σοβαρές ζημιές στο ATM.

Μόλις το περιστατικό έγινε γνωστό η αστυνομία έφθασε στην περιοχή και προχώρησε σε 4 προσαγωγές. Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν κάποια από τις προσαγωγές μετατράπηκε σε συλλήψεις. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη άνδρας που είχε κρύψει 1,6 κιλό κοκαΐνης σε «καβάτζα»

Στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσε ως «καβάτζα» εντοπίστηκαν περισσότερα από 1,6 κιλά κοκαΐνης, ενώ στις έρευνες συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «Vector»
LIFO NEWSROOM