Times: Δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit θέλει τώρα ο Κόρμπιν

Times: Δεύτερο δημοψήφισμα για το Brexit θέλει τώρα ο Κόρμπιν Facebook Twitter
0

O Τζέρεμι Κόρμπιν, ο ηγέτης των Εργατικών της Μεγάλης Βρετανίας, θα ταχθεί υπέρ μιας σαφούς αλλαγής της πολιτικής του κόμματος όσον αφορά το Brexit και υπέρ της διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times,

Η εφημερίδα επικαλείται υψηλά ιστάμενη πηγή στην κομματική ιεραρχία. Οι Εργατικοί, που —όπως και το κυβερνών κόμμα, οι Συντηρητικοί— είδαν τα ποσοστά τους να μειώνονται δραματικά στις ευρωεκλογές, καθώς οι ψηφοφόροι προφανώς εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την τροπή που πήρε η διαδικασία αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, διχάζονται για το εάν πρέπει να ταχθούν ανεπιφύλακτα υπέρ της διεξαγωγής δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit. 

Ο Κόρμπιν μέχρι σήμερα περιορίζεται να δηλώνει ότι η επιλογή πρέπει να παραμείνει στο τραπέζι, όπως και αυτή της προκήρυξης πρόωρων βουλευτικών εκλογών. Ωστόσο η προοπτική αυτή φέρνει την ηγεσία των Εργατικών προ διλήμματος, καθώς μεγάλο μέρος της βάσης του κόμματος είχε ταχθεί υπέρ της αποχώρησης της Βρετανίας από την ΕΕ το 2016.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM