Ο Batman έχει γενέθλια και τα γιορτάζει στο RIVER WEST

Κάνε το κουίζ και έλα στην απόλυτη bat-γιορτή!

ADVERTORIAL

 

Ο σούπερ-ηρωας με τις περισσότερες ταινίες στο ενεργητικό του, είναι μακράν ο Άνθρωπος Νυχτερίδα ή Νυχτερίδας. Έτσι εμφανίστηκε στο ελληνικό κοινό στις αρχές της δεκαετίας του 1960. Βέβαια ο Μπάτμαν είχε ήδη κερδίσει το κοινό του στην Αμερική και συνεχίζει ακάθεκτος, δεκαετίες μετά, να φιγουράρει πρώτος. Οι ταινίες, animation και μη, ξεπερνάνε τις 50!

 

Το πιο κουλ στην όλη ιστορία είναι ότι πρόκειται για τον μόνο σούπερ-ήρωα που δεν είναι ούτε εξωγήινος (βλέπε Superman), ούτε μεταλλαγμένος (βλέπε Spiderman). Ο τύπος είναι σούπερ πλούσιος, σούπερ έξυπνος και σούπερ θαρραλέος. Η ζωή, βλέπεις, από πολύ μικρό του έπαιξε περίεργα παιχνίδια που αντί να τον κάνουν να παραιτηθεί, τον πείσμωσαν σε έναν ατελείωτο αγώνα ενάντια στο κακό.

 

Εμείς αγαπήσαμε τις ταινίες του, δεν χάνουμε καμία, ανεξαρτήτως αν κάποιες δεν στάθηκαν στο μπόι του, και είπαμε να θυμηθούμε τις πέντε πιο ξεχωριστές από αυτές.

 

Ίσως η πιο αγαπημένη ταινία όλων των bat-fans είναι «Ο Σκοτεινός Ιππότης» (2008), σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ Νόλαν. Οι Χιθ Λέτζερ ως Τζόκερ και Κρίστιαν ως Μπάτμαν εξαιρετικοί. Δεν είναι τυχαίο που σκοράρει 9 στο IMDb, βρισκόμενη στην κορυφή όλων των ταινιών τέτοιας θεματικής παγκοσμίως.

 

Αλλά και η πρώτη της νυχτεριδο-τριλογίας του Νόλαν «Batman Begins» (2005) και λιγότερο η τελευταία του «Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή» (2012) είναι στα must-see του ήρωα. Και οι τρεις βρίσκονται στην πεντάδα της λίστας με τις πιο υψηλές βαθμολογίες σε superhero films.

 

Στη συνέχεια, θα πρέπει ασφαλώς να αναφέρουμε τις μπαρτονικές βερσιόν του: το «Ο Μπάτμαν επιστρέφει» (1992) με τη θεά Μισέλ Φάιφερ και τον απολαυστικό κακό Ντάνι ΝτεΒίτο, ενώ δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε από έξω το πρώτο έργο της νέας εποχής που ήταν το «Μπάτμαν» (1989) με τους Μάικλ Κίτον, Τζακ Νίκολσον και Κιμ Μπέισιντζερ. Ο Τιμ Μπάρτον έβαλε τον ήρωα για τα καλά στη μεγάλη οθόνη και από τότε συχνά πυκνά φιγουράρει ως μπλοκμπάστερ.

 

Από τότε έπαιξαν πολλές ταινίες, πολλά animations, μέχρι και σε μορφή Lego τον είδαμε, αλλά και σε ιστορίες που μπλέκονται πολλοί σούπερ ήρωες μαζί όπως το «Justice League» (2017).

 

Όλα αυτά είπαμε να τα θυμηθούμε με αφορμή τα γενέθλια του Μπάτμαν που κλείνει φέτος τα 80. Για να τα γιορτάσεις όπως προβλέπεται σε έναν ήρωα αυτού του μεγέθους, δεν έχεις παρά να πας στο RIVER WEST, που συμμετέχει στην παγκόσμια γιορτή και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα για όλους.

 

#LongLivetheBat με μία διαδραστική Bat Arena, ένα Bat To School stage για τους νεότερους φίλους του Batman, μοναδικά photo opportunities, Bat comics αλλά και ειδικά activations για τους #BatFashionistas!

 

Αναλυτικότερα, οι διασκεδαστικές ενέργειες θα απλώνονται σε κάθε γωνιά του RIVER WEST.


Στο 1ο επίπεδο δημιουργείται η Bat Arena, ένα διαδραστικό, πολυμορφικό stage με πρωτότυπα παιχνίδια για όλους τους super heroes που θέλουν να μάθουν τις Batman τεχνικές, θεματικό video gaming από τον Κωτσόβολο, Bat comics με αυθεντικά κλασικά και σύγχρονα εξώφυλλα του περιοδικού και ένα επιβλητικό άγαλμα του αγαπημένου ήρωα.


Στο 3ο επίπεδο, ένα Bat To School stage ειδικά αφιερωμένο στα παιδιά μπροστά από το κατάστημα Μουστάκας, με φιγούρες δράσης, ζωγραφική και φυσικά πολλή διασκέδαση.


Η γιορτή συμπληρώνεται με αμέτρητα δημιουργικά photo opportunities που δίνουν στους επισκέπτες του RIVER WEST την ευκαιρία να γίνουν οι BAT #stars των social media, ενώ ειδικά για τους #fashionistas του, το RIVER WEST έχει εξασφαλίσει δωρεάν exclusive nail art με #Batman θεματική από τα ΤΕΟ Hair Design (Παρασκευή 13 & 20/09 18:00-20:00, Σάββατο 14 & 21/09 12:00-14:00 & 18:00-20:00) και sneaker customization με σχέδια #Batman από το Sneaker 10 (Σάββατο14 & 21/09 12:00-17:00).

 

Εσύ, αλήθεια πόσα ξέρεις για τον αγαπημένο μας ήρωα; Πόσες ταινίες έχεις δει και πόσα έχεις διαβάσει για τον απόλυτο superhero;

 

Παρακάτω ακολουθεί ένα κουίζ για να τσεκάρεις και να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου.

 

 

Μην το χάσεις! Long Live the BAT!

 

#Batman #80years #RiverWest #experiences

 

Info

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,

Από τις 12 έως τις 21 Σεπτεμβρίου

Καθημερινές 17.00 – 21.00 & Σάββατα 12.00 – 20.00

Δες περισσότερα στο www.riverwest.gr και στα social του RIVER WEST

FB: @RiverWestOfficial

INSTAGRAM: River West Official

Οδηγός Διασκέδαση