O Αθηναγόρας Κωστάκος σχεδιάζει ένα ξεχωριστό μενού για το πρώτο «Gastronomy Tuesdays» του Athénée
Οι επιτυχημένες βραδιές γαστρονομίας που ξεκίνησαν το καλοκαίρι Island συνεχίζονται στο Athénée.
Συνεχίζοντας τις επιτυχημένες βραδιές γαστρονομίας που ξεκίνησε ο όμιλος Πανά φέτος το καλοκαίρι στο Island, τη σκυτάλη παίρνει το Athénée, το οποίο θα παραχωρεί την κουζίνα του μια φορά κάθε μήνα σε Έλληνες και διεθνείς chefs που θα ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό μενού.
Την αυλαία των "Gastronomy Tuesdays" ανοίγει την Τρίτη 22 Οκτωβρίου ο Αθηναγόρας Κωστάκος, chef με πολλές επιτυχίες και συνεργασίες με εστιατόρια υψηλού γαστρονομικού επιπέδου. Το όνομα του ακούστηκε για πρώτη φορά ηχηρά όταν κέρδισε τον διαγωνισμό Top Chef.
Για μια δεκαετία κρατούσε το τιμόνι στο πολυβραβευμένο Bill and Coo στη Μύκονο. Παράλληλα, είχε την επιμέλεια σε μερικά από τα πιο γνωστά εστιατορικά projects όπως τον Scorpio και το Branco στη Μύκονο και το Mazi στο Λονδίνο.
Τα τελευταία χρόνια ηγείται του εστιατορίου Meraki στο Λονδίνο, το οποίο άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και στο Ριάντ, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Menu Degustation
Στρείδι / σπινιάλο
Καπνιστός ταραμάς / καμένα λαχανικά / ντομάτα
Χταπόδι / burrata / οξύμελι / ψωμί
Χριστόψαρο / αυγολέμονο / αγκινάρα / πίκλα καρότο - αρακάς
Μάγουλο μπρεζέ / μελιτζάνα miso / πατάτα / κρέμα γραβιέρας
Ελληνικός καφές / λευκή καραμελωμένη σοκολάτα / κάρδαμο / λεμόνι
Info
Athénée, Boυκουρεστίου 9, Αθήνα
Τρίτη 22 Οκτωβρίου
Ώρα: 21:00
Κρατήσεις: 210 3251430