O Τζόνσον προειδοποίησε για «σόου τρόμου» δύο δημοψηφισμάτων αν εκλεγεί ο Κόρμπιν

O Τζόνσον προειδοποίησε για «σόου τρόμου» δύο δημοψηφισμάτων αν εκλεγεί ο Κόρμπιν Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Ο Μπόρις Τζόνσον κάλεσε σήμερα τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τους Συντηρητικούς στις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου διαφορετικά θα βρεθούν αντιμέτωποι με το «σόου τρόμου» δύο δημοψηφισμάτων εάν εκλεγεί ο Τζέρεμι Κόρμπιν.

Σημαίνοντας επίσημα την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας έξω από την κατοικία του στην Ντάουνινγκ Στριτ, ο Τζόνσον δήλωσε ότι εάν επιστρέψει στην εξουσία με πλειοψηφία θα προχωρήσει άμεσα στην επικύρωση της συμφωνίας του για το Brexit.

«Ελάτε μαζί μας, να φέρουμε εις πέρας το Brexit και να προχωρήσει η χώρα αυτή, διαφορετικά, και αυτή είναι η εναλλακτική την επόμενη χρονιά, θα περάσουμε όλο το 2020 σε ένα σόου τρόμου με ακόμα περισσότερο δισταγμό και καθυστέρηση», δήλωσε. «(Οι Εργατικοί) θα σπαταλήσουν όλο το 2020 στη διενέργεια δύο δημοψηφισμάτων, ένα για τη Σκωτία... και ένα δημοψήφισμα για το Brexit».

Χθες, ο επικεφαλής των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν είχε επιτεθεί στον Μπόρις Τζόνσον αναφέροντας ότι επιδιώκει να χρησιμοποιήσει το Brexit για να «εξαπολύσει έναν θατσερισμό με αναβολικά»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Διεθνή / Φιντάν για ελληνοτουρκικά: Σε περιόδους δεξιών κυβερνήσεων το θέμα ήταν πάντα η Τουρκία

Σε συνέντευξή του ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας μίλησε για Οθωμανική Αυτοκρατορία, για τουρκική μειονότητα στη Θράκη - «Δεν είναι η Ελλάδα το 'έτερο εγώ' μας», είπε ο Χακάν Φιντάν
LIFO NEWSROOM
Η αναζήτηση των «ελβετικής κατασκευής» ρολογιών του Ντόναλντ Τραμπ κατέληξε στο Ουαϊόμινγκ

Διεθνή / Ο Ντόναλντ Τραμπ «πουλάει» ρολόγια στις ομιλίες του - Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει το πώς ακριβώς

Λίγα είναι γνωστά για την εταιρεία που συνεργάζεται τώρα με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από αυτήν
LIFO NEWSROOM