Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο

Θεσσαλονίκη: Μία σύλληψη και 18 προσαγωγές μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο Facebook Twitter
Thestival
0

Σε συνολικά 18 προσαγωγές και μία σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, η αστυνομία προχώρησε σε 18 προσαγωγές και μια σύλληψη με την πλειοψηφία των προσαχθέντων να είναι άτομα που μετά τη λήξη της πορείας εισχώρησαν στον πανεπιστημιακό χώρο και παρέμειναν σε αυτόν για αρκετή ώρα. Σε βάρος τους δεν στοιχειοθετήθηκαν κατηγορίες και για το λόγο αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ενός 16χρονου, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε με πέτρες εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Εγνατία. Ο νεαρός εντοπίστηκε από αστυνομικούς της ΥΑΒΑΧ και συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ στην οδό Δ. Γούναρη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Με πληροφορίες από Thestival

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Ελλάδα / Απάτη στον ΕΟΠΥΥ: Πώς «φόρτωναν» σε ΑΜΚΑ ανυποψίαστων ιατρικά είδη

Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, οι παράνομες χρεώσεις με κακόβουλη χρήση του ΑΜΚΑ είναι δυνατόν να διαγραφούν από το μητρώο του ασφαλισμένου, με σκοπό να έχει ξανά πρόσβαση στις παροχές που δικαιούται
LIFO NEWSROOM
Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Ελλάδα / Δίκη για το Μάτι - Μαρίνα Καρύδα: «Την ώρα που καίγονταν ζωντανοί η ηγεσία έκανε αναρτήσεις στα social media»

Πώς οι δικηγόροι των θυμάτων αποδόμησαν την αισχρή προσπάθεια του τότε αρχηγού της Πυροσβεστικής να ισχυριστεί πως δεν ήταν στο ΕΣΚΕ αλλά στο γραφείο του και χωρίς ενημέρωση για το τι συνέβαινε
LIFO NEWSROOM