Μυστήριο στην Ουαλία: Εκατοντάδες πουλιά βρέθηκαν νεκρά σε δρόμο

Μυστήριο στην Ουαλία: Εκατοντάδες πουλιά βρέθηκαν νεκρά σε δρόμο Facebook Twitter
0

Νεκρά βρέθηκαν εκατοντάδες πουλιά σε ένα δρόμο της νότιας Ουαλίας και οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να ανακαλύψουν πώς πέθαναν.

Τα περίπου 225 ψαρόνια βρέθηκαν νεκρά σε ένα δρόμο του Ανγκλσέι, έχοντας αίμα στα σώματά τους.

Ο Dafydd Edwards, του οποίου η σύντροφος βρήκε τα πουλιά, είπε πως έμοιαζε «σαν να έπεσαν νεκρά από τον ουρανό».

Η οργάνωση Animal and Plant Health Agency πρισυνέλεξε τα πουλιά για εξετάσεις ώστε να διαπιστώσει αν έχουν δηλητηριαστεί.

Η τοπική αστυνομία είπε πως διερευνά την «πολύ παράξενη ανακάλυψη» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες.

Μυστήριο στην Ουαλία: Εκατοντάδες πουλιά βρέθηκαν νεκρά σε δρόμο Facebook Twitter

Ο 41χρονος είπε πως η σύντροφός του, Hannah Stevens, είδε στην αρχή ζωντανά τα πουλιά ενώ πήγαινε σε ένα ραντεβού το απόγευμα της Τρίτης. 

«Είπε πως είδε εκατοντάδες από αυτά να πετούν από πάνω της και σκέφτηκε πως το θέαμα ήταν καταπληκτικό αλλά στην επιστροφή μια ώρα αργότερα, ήταν όλα νεκρά στο δρόμο», δήλωσε ο Dafydd Edwards. 

Η Hannah Stevens ανέφερε πως είδε τα πουλιά να τρώνε κάτι στο δρόμο. «Μέτρησα 150 χθες το βράδυ αλλά τα παράτησα καθώς υπήρχαν τριγύρω εκατοντάδες ακόμη, διάσπαρτα παντού. Ήταν σαν είχαν πέσει νεκρά από τον ουρανό», εξήγησε η ίδια.

Εκπρόσωπος της οργάνωσης δήλωσε: «Πρόκειται προφανώς για κάτι πολύ ανησυχητικό και θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Προς το παρόν δεν θα ήταν σωστό να κάνουμε εικασίες για το πώς πέθαναν».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεούλ: Η Βόρεια Κορέα έστειλε 1.500 στρατιώτες στην Ρωσία-Σύντομα θα στείλουν περισσότερους

Διεθνή / Σεούλ: Η Βόρεια Κορέα έστειλε 1.500 στρατιώτες ειδικών δυνάμεων στην Ρωσία

Στέλνει ο Κιμ Γιονγκ-Ουν ενισχύσεις στον Πούτιν για τον πόλεμο της Ουκρανίας; - Τα 1.500 μέλη των ειδικών δυνάμεων της Βόρειας Κορέας βρίσκονται στο Βλαδιβοστόκ, σύμφωνα με τη μυστική υπηρεσίας της Νότιας Κορέας
LIFO NEWSROOM
Σάλος στην Τουρκία με τη «συμμορία των βρεφών» - Τουλάχιστον 10 μωρά νεκρά

Διεθνή / Σάλος στην Τουρκία με τη «συμμορία των βρεφών» - Τουλάχιστον 10 μωρά νεκρά

Η συμμορία των 47 ατόμων έστελνε βρέφη σε «δικά της» νοσοκομεία για να εξασφαλίσει χρήματα από σύστημα Υγείας της Τουρκίας - Νοσοκόμες παρίσταναν τις γιατρούς - Χορηγούνταν ακατάλληλα φάρμακα στα μωρά - Παραποιούνταν η αιτία θανάτου
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
«Ήρωας»: Ένας 56χρονος έσωσε άγνωστο από ππνιγμό αλλά έχασε ο ίδιος την ζωή του στο Μπάλι

Διεθνή / «Ήρωας»: Έσωσε άγνωστο από πνιγμό, αλλά πνίγηκε ο ίδιος - Η σορός του εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά

Ο Αυστραλός πήδηξε στη θάλασσα στις δυτικές ακτές του Μπαλί και διέσωσε έναν Γερμανό τουρίστα από πνιγμό, αλλά το κύμα τον παρέσυρε στα ανοιχτά κι έχασε τη ζωή του
LIFO NEWSROOM