Αφιέρωμα στα τσιπουράδικα του Βόλου από το Μezze της Γλυφάδας
Ο Γρηγόρης Χέλμης του «Με ζεν» συνεργάζεται με τον σεφ του εστιατορίου και μαζί δημιουργούν ένα μενού degustation με δεκαεπτά δημιουργικούς μεζέδες.
Το μεζεδοπωλείο Μezze στη Γλυφάδα προτείνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου ένα μενού degustation αφιερωμένο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου.
Οι executive chef του Μezze Βασίλης Καφαλούκος και R&D chef του «Με ζεν» Γρηγόρης Χέλμης ντύνουν τα αποστάγματα Τσιλιλή με δημιουργική, μερακλίδικη διάθεση και ο Ανδρέας Διακοδημήτρης του «Με ζεν» προτείνει την σειρά.
Δεκαεπτά διαφορετικοί, δημιουργικοί μεζέδες και πέντε διαφορετικά αποστάγματα φέρνουν τον Βόλο στην Αθήνα.
«Μεζές της προκοπής»
Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου
Ώρα: 20:00
Α. Μεταξά 36 & Φοίβης 11, τηλ: 210 8980480