Στη Δικαιοσύνη ο Σύνδεσμος Σύρων για το νεκρό βρέφος: «Θα ελεγχθούν οι ιατροδικαστές που βιάστηκαν»

Στη Δικαιοσύνη ο Σύνδεσμος Σύρων για το νεκρό βρέφος: «Θα ελεγχθούν οι ιατροδικαστές που βιάστηκαν» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Ο Σύνδεσμος Σύρων στην Ελλάδα θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για την υπόθεση του θανάτου του 11 μηνών βρέφους μετά το εισαγγελικό πόρισμα που κατέρριψε τις πρώτες εκτιμήσεις για σεξουαλική κακοποίηση. 

«Δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα τις πρώτες ώρες και επέμεινε πως αναμφίβολα υπήρχε σεξουαλική βία στο κοριτσάκι. Ευτυχώς επέμενε η Ελληνική Αστυνομία, να ψάξει εις βάθος την αλήθεια και κατάφερε να βγει η αλήθεια» ανέφερε ο Αρουάν Μπάκρι, δικηγόρος της οικογένειας του βρέφους.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πέρασαν οι άνθρωποι αυτοί. Έκανα τα παράπονά μου για τις ατυχείς δηλώσεις των ιατροδικαστών. Ενώ τον συγχώρεσε ο συμπατριώτης μου, εγώ θα τον κυνηγήσω μέχρι τέλους. Θα πρέπει να πληρώσει για όλη αυτή την ταλαιπωρία. Να ζητήσει ο Μπουζιάνης δημόσια συγγνώμη και θα τελειώσει εκεί η ιστορία»,πρόσθεσε ο ίδιος. 

Ο πατέρας του βρέφους σχολίασε πως «φάνηκε ξεκάθαρα η αλήθεια και με τη βοήθεια του ιατροδικαστή – τεχνικού συμβούλου της οικογένειας», αλλά πρόσθεσε πως «γίνονται λάθη από τους ανθρώπους» και γι αυτό δεν θέλει να προχωρήσει σε μήνυση, τονίζοντας όμως πως κάποιοι «έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα».

«Ήταν μεγάλο χτύπημα για εμάς. Αν είναι δυνατόν έλεγα. Είναι δυνατόν 10 μηνών το κοριτσάκι μου να έλεγαν ότι το βίασα; Δεν πίστευα στα αυτιά και στα μάτια μου. Πληγώθηκε και ψυχικά ήταν ράκος η γυναίκα μου. Ήταν σίγουρη πάντως ότι δεν υπήρχε κανένα ίχνος αλήθειας», ανέφερε ο πατέρας για την σύζυγό του, που είναι έγκυος.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Σύρων στην Ελλάδα δήλωσε πως κινηθεί δικαστικά για την υπόθεση, ζητώντας να ελεγχούν οι ιατροδικαστές που βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα.

«Ο συμπατριώτης μου τους συγχώρεσε, έκανε κάτι δηλώσεις και ανέφερε ότι δικαιώθηκε αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μας χαρακτηρίσουν βιαστές των παιδιών μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Ελλάδα / Τύρναβος: Άνδρας χτύπησε τη σύζυγό του και αποπειράθηκε να την πατήσει με ΙΧ

Η γυναίκα εξήγησε στους γείτονες, που βγήκαν έντρομοι να βοηθήσουν ακούγοντας τις φωνές της γυναίκας και του παιδιού, ότι ο σύζυγός της την κυνηγούσε, την χτυπούσε, και προσπάθησε να την πατήσει με το αυτοκίνητό του
LIFO NEWSROOM
Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Ελλάδα / Οι λιμενεργάτες του Πειραιά εμπόδισαν πλοίο να φορτώσει κοντέινερ με πολεμοφόδια για το Ισραήλ

Το πλοίο που θα έμπαινε στο λιμάνι του Πειραιά για να φορτώσει το κοντέϊνερ, έχει ως προορισμό το ισραηλινό λιμάνι της Χάιφα - Το φορτίο του κοντέϊνερ έφτασε στην Ελλάδα από τη Β. Μακεδονία
LIFO NEWSROOM
Σιδηροδρομικός εφιάλτης: Ατυχήματα, φωτιές και παρ' ολίγον συγκρούσεις μέσα σε έναν μήνα

Ελλάδα / Οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι σε αφύλακτη διάβαση: Έξι σοβαρά ατυχήματα σε έναν μήνα

Από την παρ'ολίγον μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών μέχρι την εισβολή συρμού στο Μετρό - Τα γεγονότα καταδεικνύουν την άμεση ανάγκη για επαναξιολόγηση των διαδικασιών ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού
LIFO NEWSROOM
Ιράν - 1998: Όταν η Βάσω Παπανδρέου έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα της θεοκρατίας

Ελλάδα / Ιράν - 1998: Όταν η Βάσω Παπανδρέου έσπασε τον ενδυματολογικό κώδικα της ισλαμικής δημοκρατίας

Η Βάσω Παπανδρέου έχει μείνει στην ιστορία των γυναικών του Ιράν ως η πρώτη επίσημη επισκέπτης που «παραβίασε» το αυστηρό πρωτόκολλο του θεοκρατικού καθεστώτος
LIFO NEWSROOM