ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Βρετανία: 81χρονη έβαζε τον παπαγάλο της να τραγουδά όπερα για να βασανίζει τους γείτονες

Βρετανία: 81χρονη έβαζε τον παπαγάλο της να τραγουδά όπερα για να βασανίζει τους γείτονες Facebook Twitter
Ηλικιωμένη βασάνιζε τους γείτονες με τον παπαγάλο της (Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI)
0

Μια ηλικιωμένη στη Βρετανία κατάφερε να μετατρέψει τον παπαγάλο της σε «όπλο» εναντίον των γειτόνων της, βάζοντας το πτηνό να τραγουδά όπερα για να τους βασανίζει.

Η 81χρονη Κάθριν Σιρλ παρενοχλούσε τους γείτονές της με διάφορους τρόπους και το δικαστήριο της επέβαλε ποινή φυλάκισης 70 ημερών, με 12 μήνες αναστολή. Μεταξύ άλλων, ενθάρρυνε τον παπαγάλο να τραγουδά διαρκώς όπερα, κάτι που ο Πολ και η Λίντια Απλτον, που ζουν δίπλα της, το παρομοίωσαν με «κινέζικο μαρτύριο».

Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Κάμερες κλειστού κυκλώματος «συνέλαβαν» 38 φορές την οργισμένη συνταξιούχο να απλώνει γράσο πάνω στο καπό των δύο οχημάτων του ζευγαριού. Επιπλέον, γρατσούνισε με το δαχτυλίδι της το καπό του ενός αυτοκινήτου, έβαλε πινέζες κάτω από τα λάστιχα του άλλου οχήματος και έριξε ακαθαρσίες σκύλου στον κήπο του ζευγαριού.

Οι Απλτον υποστηρίζουν ότι η γειτόνισσα άρχισε να τους παρενοχλεί από το 2004- όταν μετακόμισαν στο διπλανό σπίτι- επειδή της ζήτησαν να μην κάνει θόρυβο. Η Σιρλ από την πλευρά της λέει ότι η διαμάχη ξεκίνησε με αφορμή το παρκάρισμα στον δρόμο.

«Ο κόσμος πιστεύει ότι είναι μια μικροκαμωμένη ηλικιωμένη γυναίκα, που δεν μπορεί ή δεν είναι ικανή να κάνει τέτοια πράγματα και δεν μας έπαιρναν σοβαρά», δήλωσε η Λίντια Απλτον, σύμφωνα με τους Times.

«Συνεχώς έβρισκε τρόπους να τρελαίνει τον παπαγάλο της για μέρες, βάζοντας την τηλεόραση δυνατά και χρησιμοποιώντας τον σαν όπλο. Αυτός ο διαρκής θόρυβος από τον παπαγάλο της μοιάζει με κινέζικο μαρτύριο, καθώς δεν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις από τους πολύ δυνατούς διαπεραστικούς ήχους που κάνει σε ένα ασταμάτητο ρεπερτόριο», ανέφερε ακόμη.

«Περιμένει να κάτσουμε στον κήπο, για να χαλαρώσουμε και βάζει δυνατά μουσική ή τηλεόραση για να "ερμηνεύσει" ξανά ο παπαγάλος και να μην μας αφήσει να απολαύσουμε την ησυχία και ηρεμία του κήπου. Υπάρχουν γείτονες που μας αποφεύγουν για αυτό τον λόγο», είπε ακόμη η Απλτον για τη δράση της ηλικιωμένης.

Πολιτισμός
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις ξεχωριστές queer ταινίες στο 13ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τρεις ξεχωριστές queer ταινίες στο 13ο Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου

Το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου της Αθήνας, που θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 18 Δεκεμβρίου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας, περιλαμβάνει τρεις ταινίες από διαφορετικές χώρες που εξερευνούν queer θεματικές.
LIFO NEWSROOM
Το «γυναικείο ιδεώδες»: Πώς ένα γυμνό του Ραφαήλ αποκαλύπτει τον ρόλο της γυναίκας στην Αναγέννηση

Πολιτισμός / Γιατί στην Αναγέννηση ζωγράφιζαν κυρίως το γυμνό ανδρικό σώμα και πώς ο Ραφαήλ άλλαξε τα πάντα

Μία νέα έκθεση, με έργα του Ραφαήλ και του Λεονάρντο Ντα Βίντσι μεταξύ άλλων, εξερευνά τις ιδέες της Αναγέννησης για το γυμνό σώμα, τη σεμνότητα, την ντροπή, αλλά και τα κοινωνικά πρότυπα για τα δύο φύλα
LIFO NEWSROOM
ΛΕΞ: Έβγαλε το νέο άλμπουμ και αποθεώθηκε - «Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Σπανούλης μαζί» γράφουν

Πολιτισμός / ΛΕΞ: Έβγαλε νέο άλμπουμ και αποθεώθηκε - «Παπαλουκάς, Διαμαντίδης και Σπανούλης μαζί» γράφουν

Τα χρόνια έχουν περάσει, οι καιροί έχουν αλλάξει και ο καλλιτέχνης της ραπ σκηνής με τα γεμάτα γήπεδα «σα να παίρνουμε πρωτάθλημα» φροντίζει να εξελίσσεται και να μην μένει στα παλιά
LIFO NEWSROOM
Μικρά Ασία: Αποκρυπτογραφήθηκε αρχαία φρυγική επιγραφή - Τα ελληνικά γράμματα και το «μήνυμά» της

Πολιτισμός / Μικρά Ασία: Αποκρυπτογραφήθηκε αρχαία φρυγική επιγραφή - Τα ελληνικά γράμματα και το «μήνυμά» της

Το μνημείο Ασλάν Καγιά (Βράχος του Λέοντος), ένα μνημείο 2.600 ετών που παρουσιάζει μορφές σφίγγας και μια εικόνα θηλυκής θεότητας που πλαισιώνεται από λιοντάρια
LIFO NEWSROOM
Η έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» εγκαινιάστηκε στο Πεκίνο

Πολιτισμός / Η έκθεση «Οι Έλληνες: Από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο» εγκαινιάστηκε στο Πεκίνο

«Οι επισκέπτες θα κατανοήσουν καλύτερα γιατί ο ελληνικός πολιτισμός δεν είναι μόνο η κοιτίδα του Δυτικού Πολιτισμού, αλλά έχει τεράστιο αποτύπωμα και στην Ασία» τόνισε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα
LIFO NEWSROOM