Ένταση με μετανάστες στο Λαύριο - Φοβήθηκαν πως θα τους επιστρέψουν στην Τουρκία

Ένταση με μετανάστες στο Λαύριο - Φοβήθηκαν πως θα τους επιστρέψουν στην Τουρκία Facebook Twitter
0

Ένταση σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, σε δομή του Λαυρίου όταν πάνω από 170 μετανάστες αντέδρασαν στη μεταφορά τους σε δομές της ηπειρωτικής χώρας.

Πρόκειται για ανθρώπους που είχαν μεταφερθεί στην Κέα στις 16 Μαρτίου, όταν το φορτηγό πλοίο από την Τουρκία με προορισμό την Ιταλία στο οποίο επέβαιναν, προσάραξε έξω από το νησί.

Όταν, έξω από τη δομή, έφτασαν λεωφορεία για να τους μεταφέρουν σε άλλο χώρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, φοβούμενοι πως θα τους επιστρέψουν στην Τουρκία, αντέδρασαν.

Αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις και, σύμφωνα με το irafina.gr, επί τόπου έσπευσαν τουλάχιστον 15 περιπολικά.

Υπενθυμίζεται ότι το φορτηγό πλοίο είχε αναχωρήσει από το Τσανάκαλε της Τουρκίας με προορισμό την Ιταλία και, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να προσεγγίσει στο λιμάνι της Κέας.

Με πληροφορίες από irafina.gr

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ