To επικό «social distancing» του Γιουσέιν Μπολτ που έγινε viral

To επικό «social distancing» του Γιουσέιν Μπολτ που έγινε viral Facebook Twitter
ΕPA
0

Δώδεκα χρόνια έπειτα από εκείνη την επική στιγμή- από τις πολλές στην καριέρα του- ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε ξανά viral ένα στιγμιότυπο από τους Ολυμπιακούς αγώνες, προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες της εποχής.

Ο Τζαμαϊκανός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής των σπριντ, που έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση, θέλησε να στείλει με τον δικό του μοναδικό τρόπο το μήνυμα για την τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων που αποτελεί μία από τις βασικές οδηγίες των ειδικών, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε στο Twitter, είναι από τον τελικό των 100 μ. στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2008 στο Πεκίνο. Στη φωτογραφία του Νικολά Ασφουρί, του AFP, ο Μπολτ είναι δύο διασκελισμούς μπροστά από τους υπόλοιπους αθλητές και ήδη τερματίζει, ενώ πίσω του οι αντίπαλοί του πασχίζουν για τη δεύτερη θέση. «Κοινωνικές αποστάσεις», το λιτό σχόλιό του. 


Ήταν 16 Αυγούστου 2008 και ο Μπολτ εκείνη την ημέρα είχε τερματίσει σε 9.69, που τότε αποτελούσε παγκόσμιο ρεκόρ. Για να καταλάβει κανείς τη διαφορά από τους υπόλοιπους, ο Ρίτσαρντ Τόμπσον που ήταν δεύτερος είχε τερματίσει σε 9.89.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM