Ρίτα Γουίλσον: Τι λέει για την θεραπεία, που της έκαναν, με χλωροκίνη

Ρίτα Γουίλσον: Τι λέει για την θεραπεία, που της έκαναν, με χλωροκίνη Facebook Twitter
Η Ρίτα Γουίλσον μίλησε για την θεραπεία με χλωροκίνη στην οποία υποβλήθηκε κατά τη μάχη της με τον κορωνοϊό
0

Για την θεραπεία με χλωροκίνη και τις παρενέργειές στον σώμα της μίλησε η Ρίτα Γουίλσον, η οποία έχει αναρρώσει πλέον από τον κορωνοϊό.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Τομ Χανκς είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό αλλά συγκαταλέγονται μεταξύ εκείνων που ιάθηκαν.

Μιλώντας στο CBS This Morning, η Γουίλσον είπε  «Ξέρω ότι ο κόσμος μιλά για τη χλωροκίνη, αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν ξέρω αν όντως το φάρμακο λειτούργησε ή είχε έρθει η ώρα να πέσει ο πυρετός» εξηγεί για την δική της περίπτωση.

«Ο πυρετός όντως έπεσε, αλλά η χλωροκίνη είχε αρκετές παρενέργειες. Είχα συνεχώς ναυτία και ίλιγγο. Δεν μπορούσα να περπατήσω και αισθανόμουν αδύναμους τους μυς μου.  Θεωρώ ότι οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά την χρήση του φαρμάκου αυτού. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς αν όντως βοηθά στην περίπτωση αυτή (του κορωνοϊού) λέει η Ρίτα Γουίλσον.

Η ηθοποιός τραγουδίστρια και παραγωγός είπε ότι από τη δική της εμπειρία, αισθανόταν υπερβολικό ρίγος, πόνους στο σώμα της και είχε χάσει την αίσθηση της γεύσης και της οσμής ενώ πάλευε με τον κορωνοϊό.

«Κάποιος είπε ότι εγώ και ο Τομ (Χανκς) εκτεθήκαμε ταυτόχρονα στον ιό. Δεν ξέρουμε πού ή πότε έγινε αυτό αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλες οι επαφές μας, η οικογένειά μας, οι συνεργάτες μας, κανείς δεν βρέθηκε θετικός».

Με πληροφλριες του CBS/ETOnline

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM