Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες με προστατευτικό πλεξιγκλάς

Στη Σαντορίνη οι πρώτες ξαπλώστρες με προστατευτικό πλεξιγκλάς Facebook Twitter
0

Με πετσέτες μιας χρήσης και αντισηπτικά εφοδιάζονται πλέον ξενοδοχεία και beach bar, που τοποθετούν επίσης ειδικά πλεξιγκλάς για την προστασία των πελατών τους.

Την αρχή έκανε ο Charlie Chahine, ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας «Suites of Gods» στη Σαντορίνη, ο οποίος τοποθέτησε προστατευτικό πλεξιγκλάς στις ξαπλώστρες που διαθέτει στην παραλία Περίσσα.

«Είδαμε παρόμοιες κατασκευές στο εξωτερικό και έτσι μας ήρθε η ιδέα να κάνουν το ίδιο στην Σαντορίνη, προκειμένου οι πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς», δήλωσε μιλώντας στο protothema.

Η συγκεκριμένη κατασκευή καλύπτει τις δυο πλαϊνές πλευρές του σετ με τις ξαπλώστρες, το οποίο απέχει τέσσερα μέτρα από το επόμενο.

Επιπλέον, διατίθενται πετσέτες μιας χρήσεως και αντισηπτικά μαντηλάκια για τους λουόμενους.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΑΓΙΔΑ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 9 άτομα για «ραντεβού»-παγίδα και ληστείες στο άλσος Μετεώρων

Σύμφωνα με την αστυνομία, επέλεγαν άνδρες που είχαν κλείσει μέσω διαδικτύου ραντεβού με ανήλικες και, όταν τους συναντούσαν στο άλσος, τους χτυπούσαν και τους λήστευαν
THE LIFO TEAM