27.1.2011 | 00:00
Η έκθεση «Foodjects - Design και νέα γαστρονομία στην Ισπανία» παρουσιάζει τη γαστρονομική επανάσταση που λαμβάνει χώρα όταν η νέα ισπανική κουζίνα εμπνέει τους βιομηχανικούς σχεδιαστές και το αντίστροφο. Αντικείμενα/εργαλεία που σχετίζονται με τη γαστρονομία από τους P. Urquiola, Deunor Bregaña, Anne Ibañez Guridi, Gemma Bernal, Zoocreative, diez+diez diseño κ.ά. θα φιλοξενούνται στους χώρους της ΑΣΚΤ έως τις 18/02. Χ.Γ.
ΠΟΤΕ | 27/01/2011 - 18/02/2011 |
ΠΟΥ | ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ |