Αγωγές κατά της Ελλάδας ετοιμάζουν Γερμανοί κάτοχοι ομολόγων

Αγωγές κατά της Ελλάδας ετοιμάζουν Γερμανοί κάτοχοι ομολόγων Facebook Twitter
13

Όπως αναφέρει το Γερμανικό Πρακτορείο ειδήσεων, Γερμανοί ομολογιούχοι που έχασαν, μετά το κούρεμα,  μέρος των χρημάτων τα οποία επένδυσαν σε ελληνικά ομόλογα, ετοιμάζουν σειρά αγωγών κατά της Ελλάδας.

Η Γερμανική Ένωση για την Προστασία των Ομολογιούχων αναφέρει σε ανακοίνωση της ότι οι αγωγές περίπου χιλίων μελών της, θα προέλθουν από 80 περίπου τοπικά δικαστήρια, με σκοπό να τους επιστραφούν τα ποσά που έχασαν. Όπως τονίζεται, οι ίδιοι δεν είχαν δώσει τη συγκατάθεση τους για το «κούρεμα» των ομολόγων τους.

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Οικονομία / Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών, τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα εγκαταλελειμμένα ή ημιτελή κτίσματα
THE LIFO TEAM