Εκτός λειτουργίας το TAXISnet

Εκτός λειτουργίας το TAXISnet Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Εκτός λειτουργίας είναι οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet, δημιουργώντας προβλήματα στις συναλλαγές των φορολογουμένων. 

Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) ανακοίνωσε ότι οι ηλεκτρονικές εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες σήμερα Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου.

«Εργαζόμαστε για την αποκατάσταση του προβλήματος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας», αναφέρει η ΓΓΠΣ. 

Είχαν προηγηθεί προγραμματισμένες εργασίες το Σαββατοκύριακο, με αποτέλεσμα η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του συστήματος να μην είναι εφικτή για τρίτη συνεχόμενη ημέρα.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή η ΓΓΠΣ είχε γνωστοποιήσει ότι θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένες εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της, από τις 8.00 το πρωί του Σαββάτου μέχρι χθες τα μεσάνυχτα, και στο διάστημα αυτό δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Οικονομία
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Οικονομία / Πρόωρη αποπληρωμή του πρώτου μνημονίου - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Η ισχυρή ανάπτυξη και τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα επιτρέπουν στην Ελλάδα να αποπληρώσει πρόωρα τις δανειακές υποχρεώσεις που ανέλαβε κατά τη διάρκεια των μνημονίων και να διανείμει κοινωνικό μέρισμα στους πολίτες
LIFO NEWSROOM
Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM