Έρχεται η ετήσια «σούπερ φορολοταρία» των 1,2 εκατ. ευρώ

Έρχεται η ετήσια «σούπερ φορολοταρία» των 1,2 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
0

Έρχεται η «σούπερ φορολοταρία» της ΑΑΔΕ που θα μοιράσει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ.

Πριν τα Χριστούγεννα προγραμματίζεται η μεγάλη ετήσια κλήρωση της φορολοταρίας, η οποία αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες με 12 τυχερούς λαχνούς να κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ έκαστος, κάτι που σημαίνει ότι θα μοιραστούν 1,2 εκατ. ευρώ.

Επίσης προβλέπεται να υπάρχουν και τυχεροί λαχνοί που θα πάρουν χρηματικό έπαθλο 1.000 ευρώ, το πλήθος των οποίων θα προσδιοριστεί από το συνολικό χρηματικό ποσό που παρέμεινε αδιάθετο κατά τις μηνιαίες κληρώσεις, που διενεργήθηκαν από τον Φεβρουάριο έως τον Αύγουστο.

Σημειωτέον ότι η τακτική κλήρωση του Δεκεμβρίου θα γίνει κανονικά και δεν σχετίζεται με τη «σούπερ φορολοταρία».

Σε αυτήν συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για κάθε πολίτη, κατά τις διενεργηθείσες 11 μηνιαίες κληρώσεις στο διάστημα Φεβρουάριος 2022 έως Δεκέμβριος 2022.

Φορολογούμενοι που έχουν κερδίσει έπαθλο 50.000 ευρώ σε μηνιαία κλήρωση, εξαιρούνται της συμμετοχής στην ετήσια κλήρωση του 2022, αλλά μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά του χρόνου.

Οι πολίτες ενημερώνονται πριν από την κλήρωση για τους λαχνούς που έχουν συγκεντρώσει (πλήθος και αριθμοσειρά) μέσω διαθέσιμης εφαρμογής στο Taxis. Όσο για τους τυχερούς, γίνεται ενημέρωση μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον προσωπικό λογαριασμό τους και με μήνυμα στο e-mail που έχουν δηλώσει στην ΑΑΔΕ.

Να σημειωθεί ότι για να πάρει κάποια ή κάποιος τα χρήματα του θα πρέπει να έχει δηλώσει ΙΒΑΝ λογαριασμού.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης και Ντόναχιου επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Οικονομία / Μητσοτάκης και Ντόναχιου επιβεβαιώνουν την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Η Ελλάδα καταγράφει ισχυρούς ρυθμούς ανάπτυξης, μειώνει την ανεργία και αυξάνει τις εξαγωγές της - Τι είπαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του Eurogroup για την πορεία της οικονομίας
LIFO NEWSROOM