Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Μαντόνα στην κινηματογραφική της βιογραφία

Βρέθηκε η ηθοποιός που θα υποδυθεί τη Μαντόνα στην κινηματογραφική της βιογραφία Facebook Twitter
0

Μετά τον εισπρακτικό και οσκαρικό θρίαμβο του «Bohemian Rhapsody», τα στούντιο επενδύουν ολοένα και συχνότερα σε μουσικές βιογραφίες.

Σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσουμε στις αίθουσές μας το Elvis του Μπαζ Λούρμαν, τον Δεκέμβριο θα δούμε μια βιογραφία της Γουίτνεϊ Χιούστον και, μέσα σε όλα, ετοιμάζεται και η μουσική βιογραφία της Μαντόνα. Τη σκηνοθεσία της ταινίας αναμένεται να υπογράψει η ίδια η Μαντόνα. Από τη μία γνωρίζει τα γεγονότα καλύτερα από τον καθένα, από την άλλη δεν έχει την απαραίτητη απόσταση από το «αντικείμενό» της και το εγχείρημα εύκολα θα μπορούσε να καταλήξει vanity project. 

Aς μην είμαστε αρνητικοί, η καλαισθησία του W.E., της προηγούμενης σκηνοθετικής δουλειάς της Μαντόνα, μας κάνει αισιόδοξους. Μετά από πολύμηνη διαδικασία casting, κατά την οποία οι υποψήφιες ηθοποιοί πέρασαν, όπως λέγεται, από εξαντλητικά δοκιμαστικά, η Μαντόνα κατέληξε στην ηθοποιό που θα την υποδυθεί και αυτή δεν είναι άλλη από την Tζούλια Γκάρνερ, η οποία έγινε διάσημη χάρη στις σειρές Inventing Anna και Ozark του Netflix. Η Γκάρνερ επικράτησε απέναντι σε υποψήφιες όπως η Φλόρενς Πιου, η Αλέξα Ντέμι του Euphoria και η τραγουδίστρια Sky Ferreira. 

Η ταινία λέγεται ότι θα αφορά τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ιέρειας της pop, με τη Μαντόνα να δηλώνει ότι θα επικεντρωθεί στη μουσική της και σε όσα την ενέπνευσαν κατά την καλλιτεχνική της πορεία. Η ημερομηνία εξόδου της ταινίας ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, το σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να είναι έτοιμη μέσα στο 2022. 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Αθήνα: Πως γλύτωσε από την μπουλντόζα ένα ιστορικό κτίριο της πόλης

Πολιτισμός / Πώς ένα ιστορικό κτίριο της Αθήνας γλίτωσε από την μπουλντόζα

Όσα αναφέρουν στη LiFO επιστήμονες από τις δύο οργανώσεις που προσέφυγαν στο ΣτΕ, ζητώντας να αποτραπεί η κατεδάφιση μιας μεσοπολεμικής κατοικίας και να χαρακτηριστεί το κτίριο διατηρητέο.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ