Ποια εικόνα σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη «Μεσόγειος»;
Έρωτας – σεξ –σκόρδο.
Ζούμε τελικά σε ευλογημένο τόπο;
Δεν πιστεύω σε ευλογίες.
Ποια γεύση έχεις συνδυάσει με το ελληνικό καλοκαίρι;
Τη μαστίχα και το αλατισμένο δέρμα ενός κοριτσιού.
Πιστεύεις ότι γενικά τα μεσογειακά κοκτέιλ έχουν αναγνωριστεί σε διεθνές επίπεδο;
Με μια λέξη, όχι. Το κοκτέιλ Med, όμως, του Μιχάλη Μένεγου, ένα ελληνικό μοχίτο με απόσταγμα μαστίχας Skinos, φύλλα βασιλικού και φρέσκο χυμό λεμονιού αναγνωρίστηκε στο Manhattan Cocktail Classic, την κορυφαία εκδήλωση των Νεοϋορκέζων bartenders, ως ένα αυθεντικό νέο κοκτέιλ παγκόσμιας κλάσης.
Τα τελευταία χρόνια η μαστίχα περνά μια περίοδο άνθησης. Τι κάνει το Skinos Mastiha Spirit να ξεχωρίζει ως ποτό αλλά και ως βάση για κοκτέιλ;
Αν οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το Skinos Mastiha Spirit, με την οξυδέρκεια, την τιμιότητα και την ποιότητα που περιβάλλουν τους ίδιους και, φυσικά, τη δουλειά τους, με αποκορύφωμα το Skinos, βρίσκονταν παντού στην Ελλάδα, τότε, ναι, μπορεί να πίστευα στις ευλογίες.