H Αριάν Λαμπέντ, η ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, είναι το νέο πρόσωπο της Chloé

H Αριάν Λαμπέντ, η ηθοποιός και σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, είναι το νέο πρόσωπο της Chloé Facebook Twitter
Η ταλαντούχα ελληνογαλλίδα ηθοποιός φαίνεται να είναι το ιδανικό πρόσωπο για τον γαλλικό οίκο Chloé και την εταιρία καλλυντικών Coty Inc.
0

Η ταλαντούχα ελληνογαλλίδα ηθοποιός είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Chloé, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Η νεαρή ηθοποιός, η οποία κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας σε κάθε εμφάνισή της, χάρη στην ανεπιτήδευτη κομψότητα που την χαρακτηρίζει αλλά και τον πηγαίο δυναμισμό και την ανεξαρτησία που αποπνέει, φαίνεται να είναι το ιδανικό πρόσωπο για τον γαλλικό οίκο Chloé και την εταιρία καλλυντικών Coty Inc.

Η Λαμπέντ, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, σπούδασε χορό και θέατρο πριν από το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία Attenberg, για την οποία βραβεύτηκε ως η καλύτερη ηθοποιός στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Βενετίας το 2010. Έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές άλλες γνωστές ταινίες, όπως τα "Before Midnight", "Fidelio", και "L'odyssée d'Alice", "Assassin's Creed" ενώ πιο πρόσφατα συμμετείχε στην ταινία "The Lobster" του Έλληνα βραβευμένου σκηνοθέτη και συζύγου της, Γιώργου Λάνθιμου, χάρη στην οποία κέρδισε το Jury Prize στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015. 

Η ίδια η Λαμπέντ είπε σε δήλωσή της σχετικά με την καμπάνια της Chloé: «Η γυναίκα αυτής της νέας καμπάνιας είναι ελεύθερο πνεύμα, δυναμική και περιπετειώδης. Κατακτά τον κόσμο και την ομορφιά του και είναι ανήσυχη για όλα όσα έχει να προσφέρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί ξεχωριστή έμπνευση για εμένα "

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM