Η Νίκι Μινάζ έγινε μητέρα - Γονείς για πρώτη φορά με τον Κένεθ Πέρι

Η Νίκι Μινάζ έγινε μητέρα - Γονείς για πρώτη φορά με τον Κένεθ Πέρι Facebook Twitter
0

Η Νίκι Μινάζ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Κένεθ Πέρι. 

Σύμφωνα με το Billboard, η τραγουδίστρια γέννησε την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί ούτε το όνομα ούτε το φύλο του μωρού, ενώ κανείς από το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει επισήμως την είδηση. 

Η 37χρονη βασίλισσα των Barbz, όπως αποκαλεί τους φανς της, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της σε μια σειρά από φωτογραφίες της φουσκωμένης κοιλιάς της τον περασμένο Ιούλιο, με τον φακό του David LaChappelle. 

«Αγάπη. Γάμος. Καροτσάκι μωρού. Πλημμυρισμένη με ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές», έγραψε σε μια από τις λεζάντες των φωτογραφιών, που δημοσίευσε στο Instagram. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Love. Marriage. Baby carriage. Overflowing with excitement & gratitude. Thank you all for the well wishes. 💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Preggers 💛

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj) στις


Σε δικαστική έγγραφα, που έχει στην κατοχή του το ΤΜΖ, δικαστής ενέκρινε το αίτημα του 42χρονου συζύγου της, που έχει καταχωρηθεί ως σεξουαλικός παραβάτης στην Καλιφόρνια, να αλλάξει τις συνθήκες τις προδικαστικής ακρόασης. 

Αυτό του έδωσε την δυνατότητα όχι μόνο να ταξιδέψει με την γυναίκα του αλλά να είναι επίσης παρών δίπλα της στην γέννηση του μωρού τους σε περίπτωση που συνέβαινε εκτός των ωρών που επιτρέπεται να κυκλοφορεί. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Valentines Day. Photo cred #Gotham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barbie (@nickiminaj) στις


Πέρυσι, η Νίκι Μινάζ είχε δηλώσει μέσω Twitter πως «αποφάσισε να αποσυρθεί και να κάνει οικογένεια», ανακοινώνοντας πως παντρεύτηκε τον παιδικό της έρωτα, Κένεθ Πέρι.  

Ωστόσο η ανακοίνωση δεν σταμάτησε την διάσημη ράπερ από το να συνεχίσει την καριέρα της, κυκλοφορώντας διάφορα singles.

Έκανε το «Nice To Meet Ya» με την Meghan Trainor, εμφανίστηκε στο «Say So» της Doja Cat, συνεργάστηκε με τον Tekashi 6ix9ine στο «TROLLZ», έκανε πέρασμα από το «Move Ya Hips» του A$AP Ferg, ενώ κυκλοφόρησε επίσης το δικό της σόλο single «Yikes» τον Φεβρουάριο. 

 
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM