Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της περιοδείας της για λόγους υγείας

Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει το τέλος της περιοδείας της για λόγους υγείας Facebook Twitter
EPA
0

Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε σήμερα την ακύρωση του μέρους της περιοδείας της Courage στη βόρεια Αμερική εξαιτίας «επίμονων προβλημάτων υγείας».

«Ήλπιζα πράγματι ότι θα ήμουν έτοιμη να ανεβώ ξανά στη σκηνή τώρα, αλλά βλέπω ότι πρέπει να είμαι πιο υπομονετική και να ακολουθήσω την αγωγή που μου έγραψαν οι γιατροί», έγραψε η σταρ στο Twitter.

Η τραγουδίστρια, της οποίας άλλες παραστάσεις χρειάστηκε να αναβληθούν λόγω της πανδημίας, είχε ήδη ακυρώσει προγραμματισμένες συναυλίες στο Λας Βέγκας μεταξύ Νοεμβρίου 2021 και Φεβρουαρίου 2022.

Η Ντιόν επρόκειτο να ξαναρχίσει την περιοδεία της στις 9 Μαρτίου στο Ντένβερ και να δώσει συναυλίες σε 15 αμερικανικές και καναδικές πόλεις έως τις 22 Απριλίου.

Οι συναυλίες αυτές ακυρώνονται πλέον καθώς η αποκατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας, που πάσχει από σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς" οι οποίοι την εμποδίζουν να τραγουδήσει στη σκηνή, "παίρνει περισσότερο χρόνο απ΄ότι ήλπιζε", αναφέρει η διοργάνωσή της σε ανακοίνωση.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΕΞ Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ρόμπερτ Πάτινσον, Πανελλήνιον και September 5 από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα σάτιρα επιστημονικής φαντασίας του Μπονγκ Τζουν-Χο, το σφιχτοδεμένο δημοσιογραφικό θρίλερ «September 5» και ένα καταπληκτικό ντοκιμαντέρ με αντικείμενο το ιστορικό σκακιστικό καφενείο των Αθηνών ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Πολιτισμός / Μια σημαντική έκθεση στο Παρίσι με τη συνδρομή του Μουσείου Μπενάκη

Η συνεργασία του Μουσείου Μπενάκη με το Musée du Quai Branly στο Παρίσι φέρνει στο σήμερα το μεγάλο ερώτημα, που προέκυψε τη δεκαετία του 1930 και απασχόλησε τους σουρεαλιστές αλλά και την επιστημονική κοινότητα της εποχής, σχετικά με το τι θεωρούμε αντικείμενο τέχνης. 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ