Η Τζέιν Φόντα θα τιμηθεί για την προσφορά της στην έβδομη τέχνη

Η Τζέιν Φόντα θα τιμηθεί για την προσφορά της στην έβδομη τέχνη Facebook Twitter
EPA
0

Με βραβείο για τη συνολική προσφορά της στην έβδομη τέχνη θα τιμηθεί στο 14ο Traverse City Film Festival η Τζέιν Φόντα.

Την βράβευση ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ο οσκαρικός παραγωγός ντοκιμαντέρ, σεναριογράφος και συγγραφέας Μάικλ Μουρ, που ηγείται του ετήσιου κινηματογραφικού φεστιβάλ στο βόρειο Μίσιγκαν.

Το φεστιβάλ διαρκεί από τις 31 Ιουλίου έως τις 5 Αυγούστου και οι λεπτομέρειες της τελετής θα γνωστοποιηθούν στις 29 Ιουνίου.

Η Φόντα έχει ήδη βραβευθεί με Όσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου δύο φορές - το 1971 για το «Clute» και τη δεύτερη, το 1978 για το «Coming Home».

Από το 2015 έως σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει στο «Grace and Frankie» του Netflix, ενώ η τελευταία φορά που συμμετείχε σε ταινία ήταν στο «Book Club».

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM