Η Τζένιφερ Άνιστον κάνει πάντα ένα πράγμα πριν μιλήσει στα Φιλαράκια - Το «τικ» που έγινε viral

Η Τζένιφερ Άνιστον κάνει πάντα ένα πράγμα πριν μιλήσει στα Φιλαράκια - Το «τικ» που έγινε viral Facebook Twitter
0

Οι φανς της Τζένιφερ Άνιστον παρατήρησαν μια συνήθεια του χαρακτήρα της, Ρέιτσελ Γκριν, στα Φιλαράκια, και έκτοτε έχει γίνει viral στο TikTok.

Το σχετικό βίντεο, που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό @cts.trphe, μετρά πάνω από 1.1 εκατομμύρια views από τον Ιανουάριο και τονίζει ένα «φωνητικό τικ», όπως το αναφέρει χαρακτηριστικά ο χρήστης, που ξεχωρίζει στην ερμηνεία της. 

Το βίντεο ήρθε ως απάντησε σε μια ανάρτηση της @sheherzog, που ζήτησε σε άλλους χρήστες στα social media να απαντήσουν τι είναι εκείνο που έχουν δει σε ταινίες και σειρές και όταν το παρατήρησαν, δεν μπορούσαν μετά να το ξεχάσουν. 

Στο σύντομο κλιπ του, ο @cts.trphe προειδοποιεί χαριτολογώντας τους followers του πως «η σοκαριστική αποκάλυψη μπορεί να καταστρέψει τις ζωές σας, ειδικά αν είστε φανς των Friends, σας εκλιπαρώ μην συνεχίζετε».

Και στη συνέχεια αποκαλύπτει πως η Τζένιφερ Άνιστον «έχει αυτό το φωνητικό τικ που κάνει στην αρχή κάθε πρότασης, την οποία ξεκινάει ή σε οποιοδήποτε σόου συμμετέχει. Είναι πολύ συγκεκριμένο και είναι δύσκολο να το ξεχάσεις όταν το παρατηρήσεις».

Το βίντεο δείχνει μετά μια σειρά από αποσπάσματα που «αποδεικνύουν» την συνήθεια της Άνιστον να καθαρίζει τον λαιμό της, πριν από κάθε ατάκα της, παίρνοντας ταυτόχρονα μπερδεμένο ύφος.

@cts.trphe

#stitch with @sheherzog I meeeeEEEAN come ON! #friends #rachel #HealthyCooking #ClassicCatch #fyp #foryoupage

♬ original sound - cts.trphe


Το ενδιαφέρον είναι πως δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που κάποιος παρατηρεί το συγκεκριμένο «τικ» της Ρέιτσελ Γκριν, αφού το 2019, κάποιος χρήστης στο YouTube είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με τίτλο «FRIENDS - Rachel Clears Her Throat 200 Times (Entire Series)», στη διάρκεια του οποίου -17 δευτερόλεπτα- παρατίθενται όλες οι φορές που το κάνει πριν μιλήσει. 

 

Πολλοί χρήστες είπαν πως είχαν από καιρό παρατηρήσει ότι η Τζένιφερ Άνιστον καθαρίζει συχνά τον λαιμό της, πριν τις ατάκες της, επισημαίνοντας ωστόσο πως πρόκειται ξεκάθαρα για μέθοδο υποκριτικής και κυρίως κομμάτι του ρόλου της ως Ρέιτσελ Γκριν. 

«Δεν είμαι καν φαν των Friends αλλά μπορώ να πω ότι δεν είναι "φωνητικό τικ της Τζένιφερ Άνιστον", αλλά τικ της Ρέιτσελ. Δείτε συνεντεύξεις της Τζένιφερ και δεν το κάνει», έγραψε κάποιος χρήστης στο Twitter. 

«Κι άλλα fake news. Το "φωνητικό τικ" που έχει η Τζένιφερ Άνιστον στα Φιλαράκια; Ναι, βασικά το λένε υποκριτική. Καθαρίζει τον λαιμό της όταν ο χαρακτήρας της αισθάνεται άβολα με αυτό που λέει (επειδή είναι ψέμα ή αμήχανο κλπ.). Αυτό είναι η υποκριτική», σχολίασε άλλος χρήστης. 

Εκτός από το βίντεο για την Άνιστον, ο @cts.trphe μοιράστηκε επίσης μερικές παρατηρήσεις για τον Τομ Κρουζ και τον Τομ Χανκς σε επόμενη ανάρτηση. «Ο Τομ Κρουζ τρέχει σε καθεμία από τις ταινίες του για κάποιο λόγο, ακόμη κι αν δεν βγάζει νόημα. Ο Τομ Χανκς ουρεί σε πράγματα ή ουρεί σε όλες σχεδόν τις ταινίες του, ειδικά τις πρώτες του», σημείωσε. 

Με πληροφορίες από Entertainment Tonight, Today

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM