Και ο Ντάνιελ Κρεγκ πήρε θέση για το δημοψήφισμα

Και ο Ντάνιελ Κρεγκ πήρε θέση για το δημοψήφισμα Facebook Twitter
0

Θέση υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ε.Ε. πήρε και ο «Τζέιμς Μποντ», κατά κόσμον Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος επέλεξε να δηλώσει τη θέση του με ένα t-shirt.

«Κανείς δεν είναι νησί. Καμία χώρα δεν μπορεί να μένει μόνη της. Ψηφίστε remain στις 23 Ιουνίου» έγραφε πάνω του το μπλουζάκι του Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος έτσι ξεκαθάρισε τη θέση του.

Και ο Ντάνιελ Κρεγκ πήρε θέση για το δημοψήφισμα Facebook Twitter

Tη χαρά του για τη στάση του διάσημου ηθοποιού εξέφρασε ο Ντέιβιντ Κάμερον με ανάρτηση στο Twitter.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM