Κιμ και Κάνιε απειλούν τον πρώην σωματοφύλακά τους με μήνυση: «Σταμάτα να μιλάς για εμάς»

Κιμ και Κάνιε απειλούν τον πρώην σωματοφύλακά τους με μήνυση: «Σταμάτα να μιλάς για εμάς» Facebook Twitter
Συνοδεύοντας την Κιμ Καρντάσιαν.
0

Με μήνυση εκατομμυρίων δολαρίων απειλούν ο Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν τον πρώην σωματοφύλακά τους, που αποκάλυψε λεπτομέρειες για την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΤΜΖ, το ζευγάρι κατηγορεί τον Steve Stanulis πως προχώρησε σε «ψευδής και συκοφαντικές δηλώσεις» εναντίον τους, με την συνέντευξή του στο Hollywood Raw Podcast πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά και παραβίαση των όρων εμπιστευτικότητας του συμβολαίου τους.

Σε σχετική επιστολή, οι Κάνιε και Κιμ αναφέρουν πως υπέγραψαν το συμφωνητικό τον Φεβρουάριο του 2016, το οποίο απαγορεύει στον Steve Stanulis να αποκαλύψει οποιαδήποτε προσωπική ή επαγγελματική πληροφορία για εκείνους, κάτι που όπως τονίζουν, έκανε σε μεγάλο βαθμό στο podcast. 

Ο Stanulis είχε ισχυριστεί μεταξύ άλλων πως ο Κάνιε είχε μερικούς «γελοίους κανόνες», όπως το να περπατά δέκα βήματα πίσω του σε δημόσιες εμφανίσεις αλλά και πως θύμωνε αν ο ίδιος έμπαινε εμπόδιο στους παπαράτσι. Επίσης χαρακτήρισε τον ράπερ ως τον πιο «κυκλοθυμικό και απαιτητικό» διάσημο με τον οποίο έχει συνεργαστεί ποτέ.

Κιμ και Κάνιε απειλούν τον πρώην σωματοφύλακά τους με μήνυση: «Σταμάτα να μιλάς για εμάς» Facebook Twitter
Σε έξοδο με τον Κάνιε Γουέστ.

Οι Κάνιε και Κιμ δεν διευκρινίζουν ποιες ακριβώς από τις δηλώσεις του πρώην σωματοφύλακά τους είναι ψευδείς και συκοφαντικές, αλλά τον απειλούν με μήνυση τουλάχιστον 10 εκατ. δολαρίων για παραβίαση του συμβολαίου τους αν το ξανακάνει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

6 years down; forever to go Until the end

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Σε κάθε περίπτωση, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που απειλούν τον Stanulis για κάτι τέτοιο, καθώς τον Μάιο του 2016 είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, αλλά τότε τον καλούσαν επίσης να ζητήσει συγγνώμη. 

Από την πλευρά του ο Steve Stanulis, που άλλαξε δουλειά το 2016 και εργάζεται τώρα ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, αρνείται πως παραβίασε το συμβόλαιο. «Δεν είχε γίνει κανένα συμβόλαιο εχεμύθειας. Ο πελάτης μου μίλησε στο podcast για να προωθήσει την νέα ταινία του και πάνω στην κουβέντα προέκυψαν παλιές ιστορίες, που ήταν ήδη γνωστές», ανέφερε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων. 

«Η επιστολή των Κιμ και Κάνιε με απειλές που ασκούν bullying στον πελάτη μου είναι αδικαιολόγητη. Ο πελάτης μου έχει ήδη ξεκαθαρίσει πως σέβεται τον Κάνιε και την συνεργασία τους. Αν οι δυο τους θέλουν να το συνεχίσουν, ας το κάνουν, αλλά θεωρώ πως καλύτερο θα ήταν να επενδύσουν τον χρόνο τα χρήματά τους σε πιο σημαντικά ζητήματα παρά τι συνέβη πριν από πολλά χρόνια», σημείωσε ο Ζακ Τέπερμαν.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρεμβάσεις από Kουμεντάκη και Aνδρεαδάκη για την Εθνική Πινακοθήκη και την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης

Πολιτισμός / Εθνική Πινακοθήκη: Κουμεντάκης και Aνδρεαδάκης στηρίζουν την Συραγώ Τσιάρα

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με δημόσιες τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στην ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης
LIFO NEWSROOM
Χιονάτη, Σαλιγκάρια και Άντονι Χόπκινς από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Χιονάτη, Σαλιγκάρια και Άντονι Χόπκινς από αύριο στους κινηματογράφους

Το θαυμάσιο ενήλικο animation «Memoir of a Snail», η ατυχέστατη live-action εκδοχή της ντισνεϊκής «Χιονάτης», η θριλερική ανάγνωση της προσφυγικής εμπειρίας στο «Το a Land Unknown» και το φονικό smart αυτοκίνητο του Άντονι Χόπκινς στο «Locked» είναι μερικές από τις κινηματογραφικές επιλογές αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Επανεμφανίστηκε πορτρέτο Αφρικανού πρίγκιπα από τον Γκούσταφ Κλιμτ, χαμένο επί 85 χρόνια

Πολιτισμός / Επανεμφανίστηκε πορτρέτο Αφρικανού πρίγκιπα από τον Γκούσταφ Κλιμτ - Ήταν χαμένο επί 85 χρόνια

Το έργο διατίθεται προς πώληση έναντι 15 εκατ. ευρώ - Εκλάπη από την εβραϊκής καταγωγής ιδιοκτήτριά του την εποχή των Ναζί και έκτοτε αγνοούνταν - Θεωρείται ενδεικτικό έργο της
LIFO NEWSROOM