Το κλάμπινγκ επιστρέφει στο Λίβερπουλ - Διήμερο «πειραματικό» πάρτι με 6.000 άτομα [ΒΙΝΤΕΟ]

Clubbers make emotional return to dancefloor for UK pilot event Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά μετά την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού οι οπαδοί του κλάμπινγκ πήραν μέρος σε ένα πιλοτικό διήμερο event το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει αθροιστικά 6.000 άτομα.

Όλοι οι συμμετέχοντες έπρεπε να έχουν αρνητικό τεστ κορωνοϊού, ενώ δεν ήταν υποχρεωμένοι να φορούν μάσκες ή να κρατούν αποστάσεις. Έχουν εκφραστεί ελπίδες πως το διήμερο γεγονός θα ανοίξει τον δρόμο ώστε να τα κλαμπς της χώρας να ξεκινήσουν να λειτουργούν.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Evening Standard ο κόσμος γέμισε τον χώρο και οι κλάμπερς χόρευαν ο ένας δίπλα στον άλλον. Αντάλλαζαν αγκαλιές και φιλιά. Άλλοι εμφανίζονταν στους ώμους των φίλων τους εξασφαλίζοντας έτσι καλύτερη θέα προς τη σκηνή. Σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα το κοινό ακούγεται να τραγουδάει τους στίχους του «Free». Ανάμεσα στους DJ και ο Fatboy Slim που αναμένεται να εμφανιστεί στο σημερινό event.

Ένας εικοσάχρονος φοιτητής από το πανεπιστήμιο της πόλης δήλωσε πως νιώθει ότι πρόκειται για μία «μεγάλη στιγμή» για τη Βρετανία και έκανε λόγο για «υπέροχη ενέργεια».

Από την πλευρά του ο Σαμ Νιούσον, διοργανωτής του event, είπε πως πρόκειται για ένα «ζωτικό γεγονός» καθώς ο κλάδος «αποδεκατίστηκε» την προηγούμενη χρονιά. «Οι τελευταίοι δώδεκα μήνες ήταν καταστροφή», είπε προσθέτοντας πως συνάδελφοί του έχασαν τα σπίτια τους.

«Οι προσπάθειες να στήσουμε τον χώρο ξανά και να μπορεί να δουλέψει είναι εξαιρετικά σημαντικές.»
 

Με πληροφορίες από Evening Standard/Daily Mail

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε νέο Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της

Πολιτισμός / Η Νταϊάνα Ρος κάνει ντεμπούτο σε Billboard Chart για πρώτη φορά στην καριέρα της χάρη στο «Stranger Things»

Παρά τις δεκαετίες επιτυχίας στα charts σε πολλαπλές μορφές, η Ρος δεν είχε εμφανιστεί ποτέ προηγουμένως σε αυτήν τη λίστα, κυρίως επειδή μεγάλο μέρος του μουσικού καταλόγου της προηγείται της εποχής των ψηφιακών πωλήσεων
THE LIFO TEAM
Αλέξης Ακριθάκης, Χωρίς τίτλο, 1970, 45 Χ 71 εκ., λάδι σε καμβά © The Estate of Alexis Akrithakis

Πολιτισμός / Μεγάλη αναδρομική έκθεση του Αλέξη Ακριθάκη στο Μουσείο Μπενάκη

Μετά από 30 χρόνια θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στο κοινό σημαντικά έργα από ιδιωτικές και δημόσιες συλλογές, αναδεικνύοντας το εύρος μιας από τις πιο αναγνωρίσιμες και ιδιοσυγκρασιακές μορφές της νεοελληνικής τέχνης.
THE LIFO TEAM
Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζέιμς Κάμερον, Σίντνεϊ Σουίνι και Αμάντα Σέιφριντ από αύριο στους κινηματογράφους

Η επιστροφή του Αμερικανού σκηνοθέτη στον πλανήτη της Πανδώρας και το ερμηνευτικό μπρα ντε φερ των δυο πρωταγωνιστριών σε ένα απολαυστικό throwback στα ‘90s ξεχωρίζουν από τις ταινίες της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ