Mercedes-Benz: Ένας Έλληνας ο νέος CEO σε ΗΠΑ και Καναδά

Mercedes-Benz: Ένας Έλληνας ο νέος CEO σε ΗΠΑ και Καναδά Facebook Twitter
Mercedes-Benz: Ο Δημήτρης Ψυλλάκης επικεφαλής σε ΗΠΑ και Καναδά (Businesswire)
0

Στην αναβάθμιση του Δημήτρη Ψυλλάκη σε Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mercedes-Benz για τις αγορές των ΗΠΑ και του Καναδά προχώρησε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Ο Δημήτρης Ψυλλάκης θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα τον Ιανουάριο του 2021, αντικαθιστώντας τον Nicolas Speeks, o οποίος και αποχώρησε από την εταιρεία τον Αύγουστο. Η πορεία του Δημήτρη Ψυλλάκη στην Daimler ξεκίνησε το 1992.

Αρχικά εργάστηκε ως εκπαιδευόμενος στην Mercedes-Benz Ελλάς. Εννέα χρόνια αργότερα ανέλαβε τη γενική διεύθυνση.

Το 2009 μετακινήθηκε στην Βραζιλία ενώ έξι χρόνια αργότερα το 2015 προήχθη στη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της Mercedes-Benz της Nότιας Κορέας.

Υπό την ηγεσία του, η αγορά της Νότιας Κορέας επεκτάθηκε στην 5η μεγαλύτερη στον κόσμο για τη Mercedes-Benz Cars, ενώ επιτεύχθηκε κορυφαία βαθμολογία στην ικανοποίηση των πελατών.

Από εκεί βρέθηκε επικεφαλής της γερμανικής φίρμας στον Καναδά. Πλέον από τον Ιανουάριο καλείται να αναλάβει και την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Στο νέο του ρόλο, ο Δημήτρης Ψυλλάκης θα αναλάβει τη γενική ευθύνη για τη Mercedes-Benz Cars στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά.

Αυτό σημαίνει ότι θα ηγηθεί περισσότερων από 1.600 υπαλλήλων της MBUSA και περισσότερων από 380 συνεργατών αντιπροσώπων σε όλες τις ΗΠΑ, καθώς και επιπλέον 1.200 υπαλλήλων και σχεδόν 60 εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων σε ολόκληρο τον Καναδά.

Ο Ψυλλάκης θα συνεχίσει ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Canada για το υπόλοιπο του έτους.

Με πληροφορίες του Businesswire

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM