Το Met Gala δεν έχει καν γίνει και η Lady Gaga ήδη μονοπωλεί τα φλας

Το Met Gala δεν έχει καν γίνει και η Lady Gaga ήδη μονοπωλεί τα φλας Facebook Twitter
0

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Met Gala 2019 έχει ήδη ξεκινήσει και οι προσδοκίες για τις εμφανίσεις των καλεσμένων στο κόκκινο χαλί είναι μεγάλες, ειδικά στην περίπτωση της Lady Gaga που αγαπά την εξτραβαγκάνζα.

Και παρόλο που η πολυαναμενόμενη βραδιά δεν έχει καν συμβεί, η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια έχει ήδη καταφέρει να κάνει buzz στα social media καθώς όλοι ανυπομονούν για την αποψινή της εμφάνιση, που αναμένεται για ακόμη μια φορά άκρως εντυπωσιακή, κρίνοντας από την εικόνα της στο δείπνο πριν το Met Gala.

Το βράδυ της Κυριακής η Lady Gaga παραβρέθηκε στο δείπνο/πάρτι, που διοργανώνει παραδοσιακά λίγο πριν την μεγάλη βραδιά η Anna Wintour, στη Νέα Υόρκη κάνοντας ξανά τα φλας να αστράφτουν. 

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα κοντό, ογκώδες, ριγέ ασπρόμαυρο φόρεμα με βολάν, από την συλλογή Φθινόπωρο 2019 του οίκου Marc Jacobs, συνδυασμένο με τα χαρακτηριστικά παπούτσια με τις τεράστιες πλατφόρμες που συνηθίζει να φοράει, ένα εντυπωσιακό καπέλο και ένα μικροσκοπικό μαύρο τσαντάκι Delvaux.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Met Gala countdown ? #fashion #metgala #camp #ladygaga

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It’s (pre) SHOW TIME! And, who better to kick things off than the Lady herself. Here tonite @ladygaga wearing Look #34 RUNWAY 2.13.18 MARC JACOBS and Make up @sarahtannomakeup using @marcjacobsbeauty #campgene #bornthisway #Dontfitin,BELONG! #gratefulnothateful #GOGAGA ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Jacobs (@themarcjacobs) στις


Να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που η Lady Gaga επιλέγει Marc Jacobs, καθώς το Σάββατο δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία στο ιδιωτικό της τζετ, φορώντας ένα σύνολο από την «Grunge» συλλογή του Marc Jacobs για τον οίκο Perry Ellis, που είχε ως αποτέλεσμα την απόλυσή του από την εταιρία το 1993.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Met Gala here we come. Destination “Camp,” so excited to co-chair Anna’s event. #MetGala #MarcJacobs #(and I didn’t shave my legs for 4 days which really completes the look) #ZoomIn #ladygaga #fashion thank you @sarahtannomakeup for the jacob’s shwag

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM