Μπιλ Μάρεϊ: Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο «Ghostbusters»

Μπιλ Μάρεϊ: Ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στο «Ghostbusters» Facebook Twitter
Ο Μπιλ Μάρεϊ ανακοίνωσε ότι θα παίξει στη νέα ταινία Ghostbusters (Πηγή φωτό EPA)
0

Ο Μπιλ Μάρεϊ επιβεβαίωσε αυτό που φημολογούνταν εδώ και καιρό: θα παίξει στη νέα ταινία «Ghostbusters».

Ο Μάρεϊ υπήρξε ένα από τα πρόσωπα- κλειδιά του αρχικού καστ της ταινίας, ως δρ. Πίτερ Βένκμαν. Τώρα, θα επιστρέψει στον ίδιο ρόλο, στο «Ghostbusters: Afterlife», που σκηνοθετεί ο Τζέισον Ρίτμαν, γιος του Ιβάν Ρίτμαν ο οποίος υπέγραψε τις αρχικές ταινίες. Ο Μάρεϊ είχε εμφανιστεί και στο ριμέικ του 2016, που είχε γυναικείο καστ, αλλά είχε υποδυθεί διαφορετικό χαρακτήρα.

«Το σενάριο είναι καλό. Έχει πολλά συναισθήματα. Με ενδιαφέρουσες ατάκες. Θα πιάσει», είπε στο Vanity Fair ο Μπιλ Μάρεϊ, ανακοινώνοντας ότι θα μετάσχει στην ταινία. Όπως ήταν ήδη γνωστό, οι συμπρωταγωνιστές του, Νταν Ακρόιντ και Έρνι Χάντσον επίσης επιστρέφουν ως δρ. Ρέι Σταντς και Γουίνστον Ζέντεμορ αντίστοιχα.


Ο Χάρολντ Ράμις, που έπαιζε τον δρ. Εγκον Σπένγκλερ και είχε γράψει το σενάριο των αρχικών ταινιών μαζί με τον Ακρόιντ, έφυγε από τη ζωή το 2014. «Είμαστε ένας μείον. Αυτό είναι το θέμα. Και αυτή είναι η ιστορία που θα πούμε», δήλωσε ο Μάρεϊ. Ηταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM