To trailer του νέου Κρόνενμπεργκ, ένα πιθανό director's cut του «Dune» διά χειρός Ντ. Λιντς και το κύκνειο άσμα του Scrat

Ο νέος Κρόνενμπεργκ έχει trailer, ο Ντέιβιντ Λιντς δεν λέει όχι σε director’s cut του «Dune» και το κύκνειο άσμα του Scrat. Facebook Twitter
Η Κρίστεν Στιούαρτ στη νέα ταινία του Κρόνενμπεργκ.
0

— Το Crimes of the Future, η νέα ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, που γυρίστηκε πέρυσι στην Ελλάδα, είναι μία από τις ταινίες του διαγωνιστικού τμήματος του φετινού φεστιβάλ των Καννών. Το πρώτο του τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε και, αν κρίνουμε από τα λιγοστά που μας δείχνει, όσοι μιλούν για μία από τις πιο σκληρές ταινίες του Καναδού σκηνοθέτη δεν έχουν καθόλου άδικο.

— O Γουίλ Φέρελ προστέθηκε στο καστ της live action κινηματογραφικής μεταφοράς της Barbie. Θυμίζουμε ότι πρωταγωνιστεί η Μάργκοτ Ρόμπι, ο Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται τον Κεν και η Γκρέτα Γκέργουιγκ του «Ladybird» σκηνοθετεί. Οι φήμες θέλουν την πλοκή να παραπέμπει σε εκείνη του ντισνεϊκού «Enchanted», με την Μπάρμπι να βρίσκεται στον πραγματικό κόσμο, έξω από τον ωραιοποιημένο της Mattel και να τα βρίσκει σκούρα.

— Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ντέιβιντ Λιντς, που για χρόνια δεν ήθελε να μιλά για το «Dune», δήλωσε ότι θα δούλευε με μεγάλη του χαρά ένα director’s cut της ταινίας. «Τους αγαπούσα όλους στα γυρίσματα, τους ηθοποιούς, τους τεχνικούς, ακόμα και τον Ντίνο Ντε Λαουρέντις αγαπούσα, που δεν μου έδινε αυτό που ήθελα, το final cut. Ήταν επώδυνη εμπειρία για μένα, γιατί δεν με άφησαν να κάνω την ταινία που θέλω. Με μεγάλη μου χαρά θα την επισκεπτόμουν ξανά, για να παρουσιάσω το δικό μου cut, αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα συμβεί ποτέ».

— Η Blue Sky Animation, μια εταιρεία παραγωγής animation υπεύθυνη, μεταξύ άλλων, για τη σειρά «Ice Age» υπήρξε ακόμα ένα θύμα της εξαγοράς της Fox από την Disney, με την τελευταία να αποφασίζει το κλείσιμό της. Το κύκνειο άσμα των εργαζομένων της ήταν ένα μικρού μήκους, όπου δίνουν στον προϊστορικό σκίουρο Scrat το βελανίδι που όλα αυτά τα χρόνια κυνηγούσε μάταια. Ένα γλυκόπικρο αντίο από την Blue Sky κι εμείς φοβόμαστε για το ποιος έχει σειρά, καθώς η Disney φαίνεται να έχει κηρύξει τον πόλεμο στην Pixar, τις ταινίες της οποίας στέλνει αποκλειστικά στο Disney Plus.

— Το Normal People υπήρξε μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των τελευταίων ετών. Ο σκηνοθέτης Λένι Άμπραμσον και η σεναριογράφος Άλις Μπερτς έχουν στα σκαριά ακόμα μια μεταφορά βιβλίου της Σάλι Ρούνεϊ, που φιλοδοξεί να γίνει το «Normal People» του 2022. Το Conversation with Friends ξεκινά να προβάλλεται στις 15 Μάιου στο αμερικανικό Hulu και έχει το πρώτο του trailer.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM
Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Πολιτισμός / Η Leica γιορτάζει τα 100 της με μια έκθεση αφιερωμένη σε δύο εμβληματικoύς φωτογράφους της

Η έκθεση-ορόσημο με τα αξιοσέβαστα στον κόσμο της φωτογραφίας ονόματα των Joel Meyerowitz και Barbara Davidson προσφέρει στον επισκέπτη την ευκαιρία να βιώσει τη δύναμη της φωτογραφίας στην πιο εντυπωσιακή της μορφή.
LIFO NEWSROOM