Οργή για αστείο της Έλεν Ντε Τζενέρις - Το βίντεο «κατέβηκε» από το YouTube

Οργή για αστείο της Έλεν Ντε Τζενέρις - Το βίντεο «κατέβηκε» από το YouTube Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Μπαράζ αντιδράσεων προκάλεσε αστείο της Έλεν Ντε Τζενέρις, που παρομοίαζε με «φυλακή» την καραντίνα στο σπίτι της λόγω κορωνοϊού.  

Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που όπως πολλοί συνάδελφοί της, παρουσιάζει την εκπομπή της μέσα από το σπίτι της, έκανε το επίμαχο σχόλιο τη Δευτέρα. «Ένα πράγμα που έμαθα στην καραντίνα, είναι πως είναι σαν να είμαι στη φυλακή», είπε προσθέτοντας πως αυτό οφείλεται «κυρίως στο ότι φοράω τα ίδια ρούχα για δέκα ημέρες και όλοι εδώ είναι γκέι». Το βίντεο, από την Τετάρτη, δεν είναι διαθέσιμο στο YouTube. 

«Νιώθω άσχημα για τα παιδιά στο σπίτι, τους φοιτητές, όλους τους γονείς», συνέχισε η Ντε Τζενέρις. «Νιώθω άσχημα για πολλούς ανθρώπους. Αλλά νομίζω πως πολλοί άνθρωποι εκεί έξω χρειάζονται ενθάρρυνση και αυτό θα κάνω», πρόσθεσε. Ωστόσο κάποιοι βρήκαν το αστείο προσβλητικό καθώς έγινε μία περίοδο που πληθαίνουν τα κρούσματα κορωνοϊού στις φυλακές των ΗΠΑ.

Χρήστες της πλατφόρμας στηλίτευσαν πως η Ντε Τζενέρις μένει «σε ένα μέγαρο αξίας 15 εκατομμυρίων δολαρίων» το οποίο δεν συγκρίνεται με φυλακή. «Πέρα του ότι οι φυλακισμένοι δεν μπορούν να κρατήσουν τις ενδεδειγμένες αποστάσεις, δεν έχουν αρκετό νερό ή χαρτί υγείας ενώ πεθαίνουν από Covid-19, πέρα από αυτά, Έλεν, η εμπειρία σου στην καραντίνα είναι ακριβώς όπως το να είσαι σε φυλακή», έγραψε κάποιος άλλος χρήστης. 

 

Οι εκπομπές της Ντε Τζένερις πραγματοποιούνται από το σπίτι της με τη σύζυγο της, Πόρσια ντε Ρόσι, να χειρίζεται την κάμερα και να σκηνοθετεί με τη «βοήθεια» του σκύλου τους, Augie, σύμφωνα με την παρουσιάστρια.

Με πληροφορίες από CNN

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια εγκατάσταση με οικολογικές ανησυχίες στο Turbine Hall της Tate Modern

Πολιτισμός / Γιατί μας αφορά η τέχνη των Σαάμι;

Η νέα εγκατάσταση της Máret Ánne Sara –μια καλλιτέχνιδα που κατάγεται από τους αυτόχθονες Σαάμι που ζουν στο βόρειο άκρο της Σκανδιναβικής Χερσονήσου– αντανακλά το αυξημένο ενδιαφέρον για την τέχνη των αυτόχθονων πληθυσμών.
LIFO NEWSROOM
gillian anderson

Πολιτισμός / Η Τζίλιαν Άντερσον θέλει να μάθει όλες τις ερωτικές μας φαντασιώσεις

Η διάσημη ηθοποιός και η Bloomsbury, μετά την παγκόσμια επιτυχία του best-seller «Want» , ανακοινώνουν την επόμενη συνεργασία τους και καλούν γυναίκες απ' όλο τον κόσμο να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους.
THE LIFO TEAM
Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη

Πολιτισμός / Ναός Οσίου Νικολάου Σικελιώτη: Ένα σημαντικό μνημείο κινδυνεύει με κατάρρευση

Ένα θρησκευτικό, ιστορικό αλλά και αρχιτεκτονικό ορόσημο στους πρόποδες της Δίρφυος, έχει περιέλθει σε τραγική κατάσταση και αντιμετωπίζει πλήθος σοβαρών προβλημάτων.
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος πρωταγωνιστής του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Πολιτισμός / Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου: Ποιος είναι ο Τούρκος ηθοποιός του Netflix που δεν μπορεί να ταξιδέψει στην Αθήνα

Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Τζεμ Γιγίτ Ουζούμογλου δεν θα εμφανιστεί στη θεατρική σκηνή της Αθήνας λόγω κρατικής λογοκρισίας και περιοριστικών όρων
LIFO NEWSROOM
«Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Πολιτισμός / «Δεν σιωπούμε» γράφει ο Τούρκος ηθοποιός που ακύρωσε εμφάνισή του σε ελληνικό θέατρο λόγω απαγόρευσης Ερντογάν

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστούσε στα «Σκυλιά» του Ανέστη Αζά αλλά συνελήφθη για «υποκίνηση μίσους» κατά του Ερντογάν και αφέθηκε ελεύθερος υπό όρους
LIFO NEWSROOM