Σε κλινική η Selena Gomez

Σε κλινική η Selena Gomez Facebook Twitter
0

Βοήθεια από επαγγελματίες ειδικούς προκειμένου να διαχειριστεί τα συμπτώματα της κατάθλιψης -και όχι μόνο- δέχεται πλέον η νεαρή τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ, η οποία και εισήχθη σε κλινική στο Τενεσί για να παρακολουθείται στενά η κατάσταση της υγείας της.

Όπως είναι γνωστό, η Γκόμεζ υποφέρει εδώ και χρόνια από άγχος, κρίσεις πανικού και κατάθλιψη και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει σε κάποια κλινική. Το 2014, οπότε και διαγνώστηκε με την ασθένεια του λύκου κι έκτοτε παλεύει συν τοις άλλοις να αντιμετωπίσει κι ορισμένα προβλήματα που προκαλούνται από τις παρενέργειες αυτής της ασθένειας.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Us Weekly, η 24χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να εισαχθεί εθελοντικά σε ένα κέντρο αποκατάστασης, όπου θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα του άγχους, της κατάθλιψης και των κρίσεων πανικού, εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής.

Λόγω της κατάστασής της η Γκόμεζ ακύρωσε την περιοδεία της Revival Tour, τον περασμένο Αύγουστο προκειμένου να ασχοληθεί με την ασθένεια της. "Η Σελένα παλεύει με την ασθένειά της κι αυτό το διάλειμμα γίνεται για να εστιάσει στην πνευματική της υγεία. Μπορεί να οδηγηθεί σε πολύ σκοτεινές σκέψεις" σχολίασε πηγή από το στενό της περιβάλλον στο Us Weekly.

Πριν από τρεις ημέρες η τραγουδίστρια εθεάθη σε εστιατόριο του Τενεσί όπου βρίσκεται και το κέντρο, ντυμένη πολύ απλά, με άνετα και φαρδιά ρούχα και με ευχάριστη στάση, βγάζοντας μάλιστα και φωτογραφίες με τους θαυμαστές της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM