«Trolls Band Together»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της νέας ταινίας των «Ευχούληδων»

«Trolls Band Together»: Βγήκε το trailer της νέας ταινίας των «Ευχούληδων» Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Mε λάμψη, χρώμα και μουσική των 90ς επιστρέφουν για τρίτη φορά - μετά από δύο box office - οι Ευχούληδες (Trolls) με την ταινία «Trolls Band Together».

Η Universal Pictures και η DreamWorks Animation κυκλοφόρησαν το τρέιλερ της ταινίας «Trolls Band Together» με τους Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και 'Αννα Κέντρικ να δανείζουν τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές.

Η ταινία είναι «γεμάτη εκπλήξεις, μουσική, νέους κόσμους και καινούργιους χαρακτήρες», όπως τόνισε και ο σκηνοθέτης Γουόλτ Ντορν στο Variety. 

«Μετά από δύο ταινίες αληθινής φιλίας και αδυσώπητου φλερτ, η Poppy και ο Branch είναι πλέον επίσημα ζευγάρι. Ένα μυστικό από το παρελθόν θα γίνει η αφορμή να σμίξει ξανά ο Branch με τα τέσσερα χαμένα του αδέρφια και να σώσει το ένα από αυτά» αναφέρεται στην περιγραφή της νέας ταινίας. 

Ο Ντορν σημείωσε επίσης ότι η μουσική των 90s και τα boy bands αποτελούν την «ψυχή» της ταινίας και γι΄ αυτό στο ξεκίνημά της ζήτησε την γνώμη του Τίμπερλεϊκ ως μέλος των NSYNC.

Η πρώτη ταινία των «μικρών ξωτικών» κυκλοφόρησε το 2016 και απέφερε σχεδόν 350 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και η δεύτερη το 2020.

Στην οικογένεια των «Ευχούληδων» δανείζουν τις φωνές τους μεταξύ άλλων οι Καμίλα Καμπέγιο Τρόι Σιβάν, Έιμι Σούμερ και Κέναν Τόμσον.  Η ταινία «Trolls Band Together» αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 17 Νοεμβρίου. 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM